BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  SPOR

Necati küfürlere isyan etti

BJK İnönü Stadı'nda takım arkadaşı Ayhan'a yapılan küfürlere Necati tepki gösterdi...

Abone ol

Galatasaray'da Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından sarı-kırmızılı futbolcular üzüntülerini dile getirdiler.

Karşılaşma sonrası yapılan açıklamalarda, çok gol pozisyon bulmalarına karşın değerlendiremediklerinden yakınan Necati, ''Çok üzücü bir mağlubiyet. Oyunu biz yönlendirdik. Çok iyi pozisyonlar bulduk. Özellikle benim iki tane pozisyonum vardı atamadım. En kötüsü ise ligdeki önemli bir rakibimize kaybettik'' dedi.

Ayrıca, BJK İnönü Stadı'nda takım arkadaşı Ayhan'a yapılan küfürlere tepki gösteren Necati, ''Gözlemciler inşallah görevlerini yapar. Arkadaşımıza nasıl küfürler edildi. Bu yüzden bizim sahamız kapatıldı'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncu Ayhan ise kendisine yönelik küfürler için, ''Hoş değil ama yapacak çok şey yok'' derken, ''Başa çıkmasını bilmeliydim. Konsantre olup duymamazlıktan gelip mücadelemi verdim. Başa baş bir maç oldu ama son dakikadaki penaltıyla mağlup olduk. Hepimiz üzüntülüyüz'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, maçın son bölümlerinde sakatlanan kaleci Mondragon, maç sonrası canlı yayında yaptığı açıklamada, sakatlığının ciddi olduğunu tahmin ettiğini kaydederek, ''Bir kasımın koptuğunu hissettim. Yarın MR'ım çekilecek. Sanırım 4-6 hafta kadar sahalardan uzak kalabilirim'' şeklinde konuştu.

Mondragon ayrıca, Mehmet Güven'in sebep olduğu penaltı pozisyonunun sorulması üzerine ise, ''Evet karar doğruydu. Penaltı vardı'' cevabını verdi.