BIST 9.431
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,64
HABER /  SPOR

NBA yıldızları geliyor

NBA yıldızları, NBA Europe Live'ın bir parçası olarak İstanbul'a gelecek.

Abone ol

Amerika Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves, EA Sports'un sunduğu NBA Europe Live'ın bir parçası olarak ekim ayında İstanbul'a gelecek.

Türkiye'ye gelecek ilk NBA takımı olacak Minnesota, 1-5 Ekim tarihleri arasında yapacağı eğitim kampının yanı sıra, 6 Ekim Cumartesi Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Yapılan açıklamada, NBA Europe Live için resmi pazarlama ortağı olan Beko, Efes Pilsen, TAÇ ve Türk Telekom'un, organizasyonu, pazarlama ve reklam kampanyalarını yürüteceği bildirildi.

Açıklamada, NBA Avrupa Pazarlama Ortakları ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sophie Goldschmidt'in, ''Türkiye'deki ilk organizasyonda böylesine güçlü pazarlama ortaklarıyla çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Türkiye'nin basketbola tutkusu büyük, ortaklarla birlikte çalışarak bu sporu hem Türkiye'de hem Avrupa'da yaygınlaştırabiliriz'' şeklindeki sözlerine de yer verildi.

NBA Europe Live kapsamında 4 NBA takımı 4 ayrı Avrupa ülkesinde 6 şehri ziyaret ederek, eğitim kampları ve maçlar yapacak.