BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat sevgilisi Doruk kimdir?

Nazlı Hamarat sevgilisi Doruk için mi İşte Benim Stilim All Star'dan elendi? İşte Nazlı Hamarat'a eşini unuttaran sevgilisi.

Abone ol

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star yarışmasından sürpriz bir şekilde elenince sebep sevgilisi Doruk mu merakını yarattı. Peki Nazlı Hamarat'ın sevgilisi Doruk kimdir ilişkileri ne zaman ve nasıl başlamış?

Eşi Emir Şaşmaz'ın ölümünün üzerinden iki ay geçmeden Doruk isimli bir erkekle ilişkisi ortaya çıkaran Nazlı Hamarat. Nazlı Hamarat yeni sevgilisini Doruk ile kurban bayramında başbaşa tatil yaptığını itiraf etti. Hamarat sevgilisi Doruk'u şöyle anlattı;

 -"Eşim de tanıyordu. Arkadaş olarak görüşüyordum. Böyle bir aşkın varlığından eşimin haberi vardı. Bu zamana kadar çok iyi bir arkadaşlığımız oldu fakat Emir hayattayken onunla görüşmemi istemiyordu çünkü beni kıskanıyordu ve ardından Emir'in ölmesiyle birlikte bana Doruk mesaj attı, baş sağlığı mesajı.

Sonra görüştük ve aramızdaki elektrik yeniden başladı. Ailesi de bayram tatilinde yanlarına çağırdılar. Annesi ile birlikte gitti. Orada yeniden ciddi bir ilişkiye karar verdik. Hep şimdiye kadar saklı yaşamaya çalıştık ama basına bir takım fotoğraflar yansıdı. Artık saklamanın anlamı yok deyip yaşamaya karar verdik."

NAZLI HAMARAT EVLENECEK Mİ?

Nazlı Hamarat sadece isminin Doruk olduğunu söylediği kişiyle ailesini kaybettiği dönemden arkadaş olduğunu söyledi. 10 yıldır Doruk isimli eksi sevgilisi ile tanıştığını açıklayan Nazlı Hamarat 2005 yılında üniversitede tanıştıklarını söyledi. Bir dönem birlikte olduklarını belirten Nazlı Hamarat evlenmeyi istedediği için ayrıldıklarını anlattı. Nazlı Hamarat şimdi Doruk isimli sevgilisi ile evlilik yolunda ciddi bir ilişkiye başladıklarını açıkladı.

NAZLI HAMARAT'I ELBİSESİ REZİL ETTİ
İşte Benim Stilim All Star yarışmasının cuma günü yayınlanan son bölümünde Nazlı Hamarat giydiği elbiseyle rezil oldu.