BIST 9.723
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,83
HABER /  GÜNCEL

Muzaffer Kuşhan FETÖ'ye sığındı 'ilahi adaletmiş'!

Ünlü zayıflama uzmanı Muzaffer Kuşhan 19 yaşındaki Dila Kurt'un ölümüne sebep olmaktan suçlu bulundu. 3 yıl 6 ay hapis cezası aldı af gelince 3 ayda çıktı.

Abone ol

19 yaşındaki Dila Kurt’un zayıflama kliniğinde ölümüyle ilgili ‘bilinçli taksirle ölüme neden olmak’ suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası alan Muzaffer Kuşhan, OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile 3 ay yattıktan sonra cezaevinden çıktı. Kuşhan tahliyeye ‘İlahi adalet' deyip suçu da FETÖ'ye attı.

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Dila Kurt (19), 2008’de Dr. Kuşhan’ın Polonezköy’deki zayıflama kliniğine gitmiş, 45 günde 14 kilo vermişti.

FETÖ KUMPAS KURMUŞ!

Kurt, uygulanan diyete dayanamamış ve 7 Eylül 2008’de klinikteki havuz başında hayatını kaybetmişti. Serbest kaldıktan sonra konuşan Kuşhan, suçu FETÖ'ye attı ve şunları söyledi;

-”Bu FETÖ’cüler herkese kumpas kurdu. Bana da kurdular fakat ilahi adalet bunu kabul etmedi. Kabul etmeyince de bu kanun çıktı. Ben de cezaevinde sadece 3 ay yattım. Bu 3 ayın 14 günü izinle geçti. İçeride geçirdiğim süreçte hapishanede gibi hissetmedim. Dinlenmek için boş vakit gibiydi. Kitap bile yazdım.”

KENDİ ECELİYLE ÖLDÜ

Dila Kurt’un ölümünde hiçbir ihmalinin bulunmadığını iddia eden Kuşhan, “Rahmetli kendi eceliyle öldü. Otopsi raporunda da kendisinin mevcut kronik kalp hastalığı olduğunu ve önceden kalp krizi geçirdiği yazar. Bu da bu kızcağızın daha önceden hasta olduğunu ortaya koyar. Aile medyada kızlarının daha önceden bir rahatsızlığı olmadığını söyledi. Adli tıp otopsi raporu ise tersini söylüyor. Aile bunun nasıl farkına varmadı. Farkına vardıysa bize niye söylemedi, ya da tedavi için bir kalp uzmanına götürmedi” dedi.

Dila Kurt henüz 19 yaşındaydı. Zayıflamak için Muzaffer Kuşhan'a gitti. 45 günde 15 kilo verince de hayatından oldu.

DİLA KURT'UN ANNESİ ŞOKTA!

Henüz 19 yaşında Kuşhan’ın kliniğinde hayata gözlerini yuman Dila Kurt’un annesi Şule Kurt, onun aldığı cezaya isyan etmişti. Şimdiki durum ise isyanın ötesine geçti. Anne adaletin 'affıyla' şokta.

Cezaevinden çıkan Muzaffer Kuşhan ise yoluna hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Hatta bu hafta sonu Polenezköy'de bir zayıflama kampı daha açacak.