BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25

Muzaffer Aygün ile Titanic Deluxe Belek'te

Nisan ayında Deluxe hizmet anlayışıyla tatilcilerin hizmetine girecek olan ve merakla beklenilen Antalya Belek’teki yepyeni oteli Titanic Deluxe Belek’in kapılarını sizler için araladım.

 

Merhabalar;

Titanic Resorts & Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün ile 2013 yılının Nisan ayında Deluxe hizmet anlayışıyla tatilcilerin hizmetine girecek olan  ve merakla beklenilen Antalya Belek’teki yepyeni oteli Titanic Deluxe Belek’in kapılarını sizler için araladım.

  

Her miliminde emek var

Türk otelciliğinin tüm dünyada gururu olabilecek Deluxe bir otel geliyor

Çevre dostu bir otelcilik anlayışıyla Türk turizmine ve otelcilik dünyasına kazandıracakları, tatilcilerin yeni gözdesi olacak Titanic Deluxe Belek’i ayağımızda inşaat çizmelerimizle adımladık, deyim yerinde ise ayak basmadık yer bırakmadık Muzaffer Aygün ile…

Muzaffer Aygün; tam bir yıldır temelinden en ince ayrıntılarına kadar otelin inşaat sürecinde tüm ekibiyle omuz omuza ummalı bir çalışmaya koyulmuş. Büyük bir özveri, gayret, hassasiyet ve işlerine olan aşklarıyla gece, gündüz, dur durak tanımadan Titanic Otellerinin Amiral gemisi olacak Deluxe otellerinin açılışı için heyecan ve tutkuyla çalışıyorlar.

  

İşiyle yatıp kalkan adam;

Muzaffer Aygün

İşini en iyi yapan adama aşığım diyor

Ekibinin en önünde Muzaffer Aygün, Titanic Otellerinin yarınları için kendisini adeta hizmete adamış. En önde, en çok çalışan, en örnek isim olarak işinin patronu olmuş.

  

Titanic Deluxe Belek’te her şey Deluxe tatil için düşünülmüş.

Doğanın içinde

Deniz,

Nehir,

Golf,

Çam ormanları,

Alabildiğine uçsuz bucaksız tatil

Antalya Belek’te yaklaşık 250 dönüm arazi üzerine konumlandırılmış 1.5 km bakir bir sahil, nehir ve orman, 1200 yatak kapasitesi, birbirinden ilginç yiyecek içecek eğlence mekanları, kapalı, açık ve olimpik havuzları SPA’sı, toplantı salonları, villaları, deluxe odaları ve daha fazlası ile adeta bir tatil cenneti, ayrıcalıklar dünyası Titanic Deluxe Belek çok yakında açılıyor.

  

Duymayan kalmasın

Her çocuğun ortak dili

Çocukların vazgeçilmezi olacak bir otel geliyor

Titanic Deluxe Belek’te her şey çocuklar için en ince ayrıntısıyla düşünülmüş ve tasarlanmış bilim adası, karınca çiftliği, çocuk bitki müzesi, yıldız harita izleme alanları çocukların sağlığı baz alınarak ahşaptan özel olarak dizayn edilmiş interaktif oyun salonları, 3 dilde film keyfiyle simultane çocuk sinemaları, engelli çocuklar için yaşam alanları, bale ve jimnastik odaları, küçük arkeologları görev başına çağıracak, onların ilgisini çekecek kültürel gelişimlerini destekleyici, eğlenerek öğreten, geliştiren, keşfettiren kazı alanlarıyla antik dönemdeki Pamfilya bölgesinin en önemli tiyatrolarından olan Perge ve Aspendos’a yolculuk ve daha bir çok sürpriz Titanic Deluxe Belek’te.

  

Bu Markayı Türkiye çok seviyor

Titanic otellerini dünya konuşuyor.

Titanic Otelleri Resort ve Şehir otelciliğinde ülkemizde ve dünyada adım adım ayakları yere sağlam basarak kendinden emin bir şekilde yoluna devam ediyor.

Muzaffer Aygün aile olarak otelcilikte hizmetin en iyisini yaşatmak için yola çıktık. Titanic otellerini tercih eden tatilciler bizim müdavimiz olsun istiyoruz ve bunların gerekliliklerini en üst düzeyde yerine getirmek için çalışıyoruz. Biz nasıl hizmet almak istiyorsak öyle düşünüyoruz. Ekmeden biçmek Cenab-ı Allah’a mahsustur. En iyi yıldızın, en iyi reklamın belirleyicisi, takdiri misafirimizin memnuniyeti ve tavsiyesidir. Titanic Oteller Zincirini seçen tatilcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, onların güven ve tercihi bizi her geçen gün daha iyisini yapmak için motive ediyor diyor.

Böylesine büyük bir heyecan, istek ve azimle Türk turizmine ve otelciliğine kendisini adamış bir aileyi, alın terlerini büyük bir emekle ve gururla döktükleri otellerinde ziyaret ederek,  güneşin batışına dek üstün bir performans azim ve istekle yaptıklarını yerinde görmek Türkiye’nin tüm dünyada gururu olabilecek bu özel oteli, Muzaffer Aygün ve ekibini sizlerle paylaşmak istedim.

Titanic Otelleri hizmeti ile konsepti ile dünyadaki zincir otellerle yarışacak bir Türk markası olacaktır diyen Muzaffer Aygün dünyanın tüm başkentlerinde yeni Titanic oteller zinciri açmayı planladıklarını ve projelerini bu yönde devam ettireceklerini ifade etti.

  

Titanic Otelleri Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır;

“Genç otel müdürümüz Tafil Gürbüz Bildik ile tüm ekibimize güveniyoruz. Nisan ayında açacağımız yeni otelimiz Titanic Deluxe Belek’in otelcilik tecrübelerimizin toplamında ortaya çıkan bir otel olması ve böylesine özel bir otel projesini Türk turizmine kazandıracak olmanın heyecanı içerisindeyiz” diyerek duygularını ifade etti.

Son Sözü Büyükler Söyler

Seveceksiniz

Titanic Otellerinin güçlü ve saygın ismi Mehmet Aygün “yeni doğacak bir bebek gibi heyecanımız, umudumuz, sevincimiz, inancımız var biz varız” diyor, yüreğinin en derininden süzülüp gelen güçlü sesiyle.

  

Daha kapılarını aralamadan, otellerini en ince ayrıntılarıyla benimle paylaşan Titanic Ailesine böylesine güzel bir tesisi ülkemize kazandırdıkları için şimdiden hayırlı, uğurlu olsun, yolunuz açık olsun, ülkemizin turizmde medarı iftiharı olun diyerek, en içten başarı dileklerimle dostça el sıkışarak veda ettim.

Tatil tadında kalın.