BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Mutlu ve uzun evliliğin sırrı bu burçlarda saklı! Aman elinizden kaçırmayın

Çağımızın en büyük sorunlarından birisi erken sonlanan evlilikler. Bunların sebebi ise çiftlerin kendine tam olarak tanımadan bir yuva kurması. Bu durumu çok nadir yaşayan bazı burçlar bulunuyor. İşte evliliği hem mutlu hem de uzun soluklu süren burçlar.

Abone ol

Astrolojiye ilgi duyanlar, burçların insanların kişilik özellikleriyle ilgili  birçok bilgi verdiğini bilir. Hemen hemen burçların tüm özelliklerini bilen bu kişiler, bu sebeple hayatına alacakları kişileri de burçlarına göre seçer. Bazı burçlar evliliklerde oldukça sıkıntı çıkabilirken bazıları ise uyumlu olmalarıyla biliniyor. İşte hem mutlu hem de uzun soluklu bir evlilik için  hayatınıza almanız gereken burçlar. 

Akrep burcu

Akrep burçları çoğunlukla ayrılık kaygısından muzdariptir ve başka biri için yeterince iyi olmadıklarından korkarlar. Bu durum, evlilikte kıskanç davranışlar sergilemelerine ve sahiplenici tavırlar göstermelerine sebep olur. Bu sebeple bazen eşleri için zorluklar çıkarabilirler. Bunun yanı sıra, Akrepler evlilikleri için aşırılıklara yönelmeye de meyillidir. Fakat partnerleri için sahip oldukları her şeyi göstermeye ve her türlü zorluğa göğüs germeye heveslidirler. Bu onları ömür boyu birliktelik için mükemmel bir eş yapmaktadır.

Yengeç burcu

Yengeçler gerçek birer aile bireyidir ve her zaman ailelerine öncelik tanırlar. Bu, küçüklüklerinden beri hayal ettikleri bir şeydir, bu sebeple tüm güçleriyle ailelerini koruma sağlar ve savunurlar. Bunun yanı sıra, nazik, sıcak kalpli ve sevecendirler. Evlilikte karşılaşacakları problemler onları korkutmaz ve her zaman birlikte güzel vakit geçirmek için çaba harcarlar. Hatta bazen kendilerini unutma eğilimi gösteren Yengeçlerin bilhassa kendilerini korunmayı ihmal etmemeleri gerekir. Yine de çoğu zaman yeniden bir denge bulmayı başarırlar ve uzun süren evlilikler yaşarlar.

Başak burcu

Burcu Başak burcu olan insanlar, eşlerinin ve çocuklarının mutluluğunu yaşamlarındaki en mühim şey olarak görürler. Eşlerine tamamen güvendikleri için neredeyse hiç kıskanmazlar ve sahiplenici değildirler. Karşılıklı saygı ile sevgi dolu bir evlilik yaşarlar. Bunun yanı sıra, Başaklar bazen hem kendileri hem de partnerleri için mükemmeliyetçi ve eleştirel olabilirler. Bu durum evlilik hakkında şüphelere yol açabilir, fakat bu durumu konuşaral çözümlemek bir hayli basittir.

Terazi burcu

Terazi burçları için tüm yaşamları aşkla alakalıdır. Küçük yaştan itibaren ileride kuracakları güzel bir yuvanın hayalini kurarlar. Yalnız olduklarında kendilerini huzursuz hissederler ve bir kez kendilerine uygun birini bulduklarında kendilerini tamamen o kişiye adarlar. Bunun yanı sıra, güvenilirdirler ve çatışmaları çözmede iyidirler. Ek olarak, her zaman kendi gereksinimlerini ilk sıraya koymaları gibi bir özellikleri bulunur. Her zaman olmak istedikleri kadar düşünceli olamasalar da, birini bulduktan sonra asla savaşmaktan vazgeçmezler. Uzun süreli evlilikleri başarılı bir şekilde sürdürebilirler.