BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mustafa Cengiz: Rakiplerimiz biz de isteriz diye saldırmasın

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ''Florya ve Emlak Konut ile olan sorunlarımızı çözdük. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Rakiplerimiz hemen biz de isteriz diye saldırmasın. Biz kendi evimizi, kendi mülkümüzü aldık.'' dedi.

Abone ol

Galatasaray Kulübünde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı.

Galatasaray Lisesindeki Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, bir süredir divan kurullarına katılmayan kulüp başkanı Mustafa Cengiz'in yanı sıra ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay da yer aldı. 

''Rakipler de bu sözümden sonra saldırıya geçmesin''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Mustafa Cengiz, "Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorum, rakipler de bu sözümden sonra saldırıya geçmesin. Biz kendi mülkümüzü, Florya Tesisleri'ni geri aldık." derken şu ifadeleri kullandı;

''Yaşanan haciz sürecinin de çözdüklerini ifade eden Mustafa Cengiz, "Haciz sürecini de çözdük. Bunun için özellikle Ziraat Bankası'na teşekkür ediyorum. Sabah 3 buçuklara kadar süren bir görüşme yaptık ve yapılandırma aşamasını finalize ettik. Miktar olarak yetmez ama atılan adımlar ve geliştirilmesi bizi mutlu edecek." 

"Bizim FIFA'lık hiçbir sürecimiz olmadı''
"Hiç kimsenin kanı sarı kırmızı akıp bedava oynamıyor" ifadelerini kullanan Mustafa Cengiz, "Bizim FIFA'lık hiçbir sürecimiz olmadı. Olmadan diyenlerin de gereğini yaptık. Ve yapılandırma anlaşması Galatasaray'ın çıkarlarına en uygun halde günlerce yönetimimiz ve avukatlarla tek tek maddelendi. Adımlarımızı UEFA'ya göre atıyoruz. UEFA FFP sınırlamaları bizim ana kırmızı çizgimiz. Orada iki ana bağımsız denetim firmasının denetiminden geçiyoruz. Çifte kavrulmuş. Bizim bu konuda rakamlarla ilgili en ufak oynamamız yok" diye konuştu.

''Hata yaptıysak söyleyin düzeltiriz"
Mustafa Cengiz son olarak, "Biz bugün varız, yarın yokuz. Ama Galatasaray baki, bir değer, bir marka. Bütün yönetimleri tenzih ediyorum. Galatasaray asla hileye, hurdaya, mertçe olmayan bir harekete girmez. Her zaman alnımız açık. Hata yaptıysak söyleyin düzeltiriz" ifadelerini kullandı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'yle Galatasaray alamadı Milan'a gidiyor
Foto Galeri Fenerbahçe'yle Galatasaray alamadı Milan'a gidiyor Galeriye Gözat