BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  POLİTİKA

Mumcu kayıp imamın evinde

Anavatan Partisi lideri Mumcu, sel felaketinde kaybolan imamın ailesini ziyaret etti!

Abone ol

Samsun Terme, Ayvacık İlçeleri'nde mitinglerde konuşan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, mitinglerden sonra Çarşamba İlçesi Cumhuriyet Köyü'ne giderek 29 Haziran akşamı yaşanan sel felaketinde kaybolan Köroğlu Köyü İmamı Ali Aybaş' ın abisi Mehmet Aybaş' a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Terme İlçesi'nde halka hitap eden Mumcu, öğleden sonra Ayvacık İlçesi'ne geçti. Ayvacık İlçe merkezinde mitingde konuşan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, daha önceki konuşmalarında olduğu gibi, yine fındık konusuna ağırlık verdi. Mumcu, "Fındık Karadeniz'in, sizlerin namusudur. Namusumuzu savunmakta bizlerin ve sizlerin görevidir. Artık biz Anavatan olarak diyoruz ki, bizleri 3 Kasım'da cezalandırdınız. Ama artık akıllandık ve şimdi hakkımızı sizlerden yeniden istiyoruz. Hakkımızdan fazlasını değil. Bize layık gördüğünüz yada vermek istediğiniz hakkımızı geri istiyoruz. Geçmişe bir bakın. Buralarda ne yapılmışsa hepsinin altında Anavatan'ın hizmetleri vardır. Başkalarının yaptırdığı hiçbir iş yok. Yeniden Anavatan'ın o eski günlerine dönecek" dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı tarafından verilen öğle yemeğini yedikten sonra Cumhuriyet Köyü'ne geçen Mumcu, burada muhtar Ali Soycan'ı ziyaret etti. Muhtardan köyün sıkıntıları hakkında bilgi alan Mumcu, daha sonra selde kaybolan Köroğlu Köyü İmamı Ali Aybaş'ın ailesini de ziyaret etti.