BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,43
HABER /  MAGAZİN

Mülayim neden işten kovuldu Seda Sayan cuma namazı için mi kovdu?

Bir dönem ekranların sevilen ve eğlenceli yüzü olan ve Mülayim adı ile nam salan Cengiz Çimen uzun bir dönem Seda Sayan'ın sabah programında yardımcılığını yapmıştı. Cuma namazına gittiği gerekçesi ile işten kovulan Mülayim 1974 doğumlu ve Sibel Çimen ile evli bir de kızları var.

Abone ol

Mülayim karakteri ile sevilen ve bir dönem aranan yüzlerden biri olan Cengiz Çimen kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları yeniden gündeme geldi. Seda Sayan ile çalıştığı dönemde işten kovulduğunu söyleyen Mülayim yani Cengiz Çimen 1974 doğumlu. Özlem Çimen ile evli olan Mülayim Çimen'in bir de kızı var. 

MÜLAYİM ÇİMEN KİMDİR: 1974 İstanbul doğumlu ve evli. Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nde okuyan bir kızı var. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunu.

SANAT HAYATI: 22 yıllık sanat hayatına televizyonlarda yayınlanan yetenek yarışmalarına girerek başladı. Bu yarışmaların çoğunda 1. oldu. Sonra Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte ATV’de yayınlanan Seç Bakalım programında 5 yıl görev aldı. Erhan Yazıcıoğlu ile çalışırken bir yandan da ondan tiyatro eğitimi aldı.

Askerden sonra Emel Müftüoğlu ile birlikte 1 yıl Show programı yaptı. Sonra da zaten Kanal D’de yayınlanan Sabah Sabah Seda Sayan programıyla 6 yıl süren maraton başladı.

Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte sayısız tiyatro oyununda rol aldı. 1 yıl Emel Müftüoğlu ile 6 yıl da Seda Sayan ile sabah programı yaptı. Ardından Yolların Mülayimi, İl il Mülayim, Ramazan Ailesi, Seç Bakalım‘da 5 sene oyunculuk, Turnike yarışmasında 2 sene ve Canlı Canlı magazin programında muhabirlik yaptı.

Ayrıca Kral TV, Kral Fm, Power Fm gibi önemli medya kuruluşlarında da VJ ve DJ olarak çalıştı.