BIST 9.716
DOLAR 32,57
EURO 34,85
ALTIN 2.436,41
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce: Ben aslında 35 yıllık Ülkücüyüm!

CHP'nin cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Devlet Bahçeli'nin 'ülkücü düşmanı' sözlerine espirili bir dille cevap verdi. Eşi Ülkü İnce işaret eden Muharrem İnce, “Eşim Ülkü. Yani Bahçeli bana laf söylüyor ama, ben aslında ülkücüyüm. Hatta 35 yıllık ülkücüyüm” dedi.

Abone ol

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim startını, memleketi Yalova’dan verdi. Ailesini tanıtan İnce, burada bir de espri yaptı. İnce, eşi Ülkü İnce’yi de tanıtırken “Eşim Ülkü. Yani Bahçeli bana laf söylüyor ama, ben aslında ülkücüyüm. Hatta 35 yıllık ülkücüyüm” dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?... MHP lideri Bahçeli, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin olarak "MHP'ye en yüksek husumeti besleyen şahıs, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Elbette hayırlı olsun" demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili sözlerine yanıt veren İnce, şunları kaydetti:

MUHARREM İNCE NE DEDİ?.. "Bu doğru değil. Benim MHP'ye, ülkücülere hiçbir husumetim yok. Tam tersine ikinci Yalova seçimlerini onların katkılarıyla aldık. Yani Yalova'daki MHP'liler, ülkücüler bizi ikinci Yalova seçimlerinde desteklemeseydi biz o seçimi alamazdık. Benim ülkücülere ve MHP'ye karşı hiçbir husumetim yok ama Bahçeli'nin politikalarını beğenmiyorum. Milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen birine, şehitlere kelle diyen birine götürüp MHP'yi yaslamaya çalıştı, yasladı. Benim itirazım buna. Benim MHP'ye, ülkücülere itirazım yok. Bahçeli'nin politikalarına itirazım var. MHP gibi bir partiyi getirip Tayyip Erdoğan'a yasladı. Milliyetçiliği ayaklar altına aldım dedi mi Tayyip Erdoğan? dedi. Şehitlere, kelle dedi mi, dedi. Bunları yapan birine MHP gibi köklü bir partiyi yaslarsa Bahçeli'nin politikalarına karşı çıkıyorum, ülkücülere değil."

BEN ASLINDA 35 YILLIK ÜLKÜCÜYÜM... Muharrem İnce, köydeki evinde aile bireyleri ile hatıra fotoğrafı çektirip onları tanıtan İnce, burada bir de espri yaptı. İnce, eşi Ülkü İnce’yi de tanıtırken “Eşim Ülkü. Yani Bahçeli bana laf söylüyor ama, ben aslında ülkücüyüm. Hatta 35 yıllık ülkücüyüm” dedi.

Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de... HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN