BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.508,38

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

MUĞLA'da keçi besiciliği yapan Ramazan Bulut (55), çoban olarak işe aldığı 2 kişi tarafından çırılçıplak soyulup, fotoğrafları çekildikten sonra domuz bağı ile bağlanarak dövüldüğünü, hayvan satışından kazandığı 80 bin liranın gasp eedildiğini iddia ederek, polise şikayetçi oldu. Bulut, bu kişilerin şikayetçi olması halinde kendisini öldürmekle tehdit ettiklerini sürdü ve, "Can güvenliğim yok" dedi.

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

MUĞLA merkez Menteşe ilçesine bağlı kırsal İkizce Mahallesinde keçi besiciliği yapan 1 çocuk babası Ramazan Bulut (55), 26 Haziran'da İl Emniyet Müdürlüğüne gidip, 4 gün önce işe aldığı 2 çobanın kendisini çırılçıplak soyup, domuz bağıyla bağladıktan sonra dövdüğünü, evde bulunan 80 bin lira parasını gasp ettiklerini ileri sürerek, şikayetçi oldu.

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

Otomobilini de alan iki kişinin başına tüfek dayayıp kendisini de araca bindirerek Bodrum ilçesi, Güvercinlik Mahallesine getirdiklerini, burada el ve ayaklarını çözdüklerini anlattı. Araçtan inen iki kişinin yaya olarak uzaklaştıklarını ileri sürdü.

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

Şikayet üzerine harekete geçen polis, durumu Güvercinlik Jandarma Karakol Komutanlığına bildirdi. Jandarma, şüphelilerin Bulut'u kendi sorumluluk bölgelerinde serbest bırakmış olmaları nedeniyle ifadeye çağırdı. Bulut, jandarmaya gidip, ifade verdi. Polis ve jandarma ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Muğla'da yeni işe aldığı iki çoban besiciye dehşeti yaşattı

Dehşet anlarını anlattı

Bulut, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı:

"Çiftliğin bahçesinde oturuyordum. Olaydan 4 gün önce işe aldığım 2 çoban başıma yağmurluk geçirip, beni etkisiz hale getirdikten sonra zorla üzerimdekileri çıkardılar. Çıplak kalmamın ardından fotoğraflarımı çektiler. Sonra giydirip, el ve ayaklarımı domuz bağı ile bağladılar. Boynuma geçirdikleri bir ipi de sıkarak kimlik ve banka bilgilerimi öğrendiler. Ardından internet bankacılığından hesabımda para olup, olmadığına baktılar. Ancak, hesabımda para olmadığını görünce beni dövdüler. Kangal cinsi köpeğim 'Paşa' zincirini kopardı. İkisi de evin içine kaçmak zorunda kaldı. Pencereden bana doğru tüfek doğrultup, köpeği uzaklaştırmamı söylediler. Bunun üzerine Paşa'ya uzaklaşması için komut verdim. Köpeğin uzaklaşmasından sonra beni çözdüler ve köpeği çağırarak bağlamamı istediler. Bu isteklerini de yerine getirdim. Aynı gün evimdeki toplu hayvan satışından kazandığım 80 bin lirayı buldular. Parayı alıp, beni otomobilime bindirdiler. Otomobilde el yapımı tüfeği başıma dayadılar. Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'ne kadar yol boyunca yaşadığım korku dolu saatlerde bir polis ya da jandarma aracının durdurması için dua ettim. Ancak, durduran olmadı. Yolda giderken biri diğerine, 'Kos hazır mı?' diye sordu. Diğeri de, 'Hazır' diye karşılık verdi."