BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  MAGAZİN

Müge Uzel kaç yaşında aslen nereli Son Moda sunucusu kimdir?

Kanal D ekranlarında Son Moda programının sunucusu olan Müge Uzel kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Survivor'a katılan daha sonra dizilerde boy göstermeye başlayan Müge Uzel son olarak moda programı yapmaya başladı. Müge Uzel 1989 doğumlu ve aslen İzmirli.

Abone ol

Survivor ile tanıdğımız daha sonra dizilerde rol alan başarılı ve genç oyuncu Muge Uzel şu sıralar Kanal D ekranlarında Son Moda adlı programı yapıyor. Aslen İzmirli olan Muge Uzel 1989 doğumlu. 

MÜGE ÜZEL KİMDİR: Müge Uzel, 1989 yılında İzmir’de doğmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi‘nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olan Uzel, bir süre hosteslik yapmıştır.

Oyunculuk ve spikerlik eğitimi aldıktan sonra reklam filmlerinde oynamaya başladı. 2014 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Uzel, burada dikkatleri çekti. Müge Uzel ayrıca oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Ufuk Özkan, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı 2016 yapımı “Sen Sağ Ben Selamet” adlı filmde rol almıştır. 

Müge Uzel babasını kaybettikten sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Aslında instagram fenomenidir. Acun tarafından keşfedilmiş ve Survivor’a davet edilmiştir. Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunu olan Müge, bir ara hosteslik de yapmıştır. Esra ve Ceyda kardeşlerin sınıf arkadaşıdır.

Survivor’a gitmeden önce ıce tea reklamında oynamıştır. Bir dönem adı emre Çolak’ın eski sevgilisi olarak anılmış ancak kendisi bu iddiayı yalanlamıştır. 172 cm boyunda olan Müge, 53 kg ağırlığındadır. Şuanda kariyerini sunuculuk yaparak devam etmektedir.