BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Muammer Güler felç mi geçirdi?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in felç geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. İşte Muammer Güler'in son durumu...

Abone ol

AK Parti Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler hakkıdna sosyal medyada ve internet siteleridne yayılan 'felç geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı'na ilişkin haberlere, Güler'den yalanlama geldi.

MUAMMER GÜLER FELÇ GEÇİRİDĞİ İDDİALARINI YALANLADI

Muammer Güler Hürriyet'e yaptığı açıklamada, felç geçirdiği ve hastanede olduğu iddialarını yalanlayarak "Sağlığım çok yerinde. Bir haftadır Mardin'deyim ve seçim çalışması yapıyorum. Birazdan da Kızıltepe'ye geçeceğim. Nereden çıkıyor bu söylentiler? Birileri ismim üzerinden spekülasyonları sürdürmeye çalışıyor" dedi.

"ARKASINDAKİ NİYETLERİ BİLİYORUM"

"Kısmi felç geçirmişim. Televizyondan öğrendim" diyen Güler, "Bir internet sitesinde saçma sapan bu haber çıkmış. Nereden çıkıyor, insanların sağlığı üzerinden böyle şeyler yapılır mı? Benim çocuklarım var, akrabalarım var. İnsan sağlığı üzerinden olmayan birşey çıkarılır mı? Hangi amaçla yapılıyor? Aslında bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Arkasındaki niyetleri bilmiyor değilim. İsmimiz üzerinden spekülasyonlar sürdürülmeye yönelik bu söylentiler. Çoluğumuz çocuğumuz, akrabalarımız telaşa kapılıp aradılar. 7 gündür Mardin'de seçim çalışmalarına katılıyorum. Birazdan da Kızıltepe'ye geçeceğim" dedi.


muammer-guler.20150508114246.jpg