BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24

Modayı gömen ünlüler!

Modayı gömen ünlüler!

Moda insanın kendisine yakışanı giymesidir diye biliyordunuz hepiniz fakat şimdi moda diye giyilen bazı parçaları ve moda yaratmak için kendilerinin ortaya çıkardığı olay yaratan kombinleri göreceksiniz.

Modayı gömen ünlüler!

Kendisine yakışanı en iyi şekilde kombinleyip giyinmek değil miydi acaba moda... Sizler için moda diye giyilen ve moda ikonu olmak için giyinilen parçaları derledik. İşte moda sanılan ve üşengeçlikten ne yapacağını şaşırmış ünlülerin zaman zaman halleri...

Modayı gömen ünlüler!

“Ben giyersem moda olur” düşüncesiyle hareket eden kadınlar, özellikle ünlü isimler bazen kaç yapayım derken göz çıkarabiliyorlar... BELLA HADID: Baktıkça göz pınarlarınız kanayabilir! Tamam kendisi başarılı ve ünlü bir model ama öyle kötü bir kombin yapmış ki, açık ayakkabıyla giydiği file çorabı mı yoksa o file çoraptan fırlayan parmakları mı yazalım?

Modayı gömen ünlüler!

Evde kendi kesmiş gibi duran jean şorta hiç girmiyoruz bile. Umuyoruz ki kafası dalgınken bu kombini yapmış olsun ve yine umuyoruz ki bu tarz lütfen moda olmasın!

Modayı gömen ünlüler!

SCARLETT JOHANSSON: Muhtemelen X Men filminde set arası olunca, üstünü değiştirmeye üşendi ve topuklu ayakkabılarını, çantasını alıp sokağa çıktı Scarlett.