BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
HABER /  MAGAZİN

Miranda Kerr'in son Instagram pozu

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr instagram fotoğrafları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Eski Victoria's Secret meleği olan ünlü model Miranda Kerr instagram paylaşımları ile sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor. 

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr sosyal paylaşım sitesi olan instagram'dan yaptığı fotoğraf paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Eski eşi Orlando Bloom'un şarkıcı Selena Gomez ile görüntülenmesinin üzerine yakışıklı erkek modellerle samimi fotoğraflarını instagram hesabından paylaşarak sosyal medyada dikkat çeken 30 yaşındaki ünlü model Miranda Kerr yeni yayınladığı fotoğrafları ile adından söz ettirmeyi başardı. 

1.20140509100608.jpg

Sydney'den uçağa binerek ünlü makra Michael Kors'un Çin'in Pekin'deki mağaza açılışına davet edilen Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr markanın adını taşıyan ünlü tasarımcı Michael Kors ile birlikte çektiği selfie fotoğrafını instagram hesabından yayınlaması ile sosyal medyada yeniden konuşulmaya başladı. Avustralyalı ünlü modelin puantiyeli elbisesi ve hafif makyajı dikkat çekerken ünlü tasarımcı Michael Kors ile olan samimi halleri gözlerden kaçmadı.

2.20140509100905.jpg

Michael Kors ile birlikte çektiği fotoğrafı yayınlamadan sadece birkaç saat önce paylaştığı havalimanı fotoğrafı ile de dikkat çeken Miranda Kerr sempatik halleri ile instagram hesabındaki takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü model bekleme salonunda çektirdiği sempatik fotoğrafında leopar desenli spor ayakkabıları ile de dikkat çekti. 7 günlük Avustralya seyahatinin ardından Pekin'e geçen ünlü model yayınladığı fotoğraflar ile sosyal medyada ve magazin basınında adından söz ettirmeyi başardı.