BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03
HABER /  GÜNCEL

Mini etekli kadın dükkana girdi ve

Zeytinburnu'nda bir kuyumcu aralarında mini etekli bir kadının da bulunduğu 3 kişi tarafından soyuldu.

Abone ol

Zeytinburnu'ndaki bir kuyumcuyu silah tehdidiyle soyan 3 kişiden 1'i mini etekli bir kadındı. Kadının görüntüleri kuyumcunun güvenlik kamerasına da yansıdı. Soyguncular kuyumcudan yaklaşık 500 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karıştı.

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bulunan "Moda" adlı kuyumcu dükkanındaki soygun saat 10:00 sıralarında gerçekleşti.

MİNİ ETEKLİ KADIN VE 2 ARKADAŞI KUYUMCUYA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, mini etekli bir kadın yanındaki iki erkekle kuyumcuya girdi. Kadın ve beraberindekiler, içeride müşteri olmadığı sırada kuyumcuyu silahla tehdit etti. mini-etekli-kadin.jpg

KUYUMCUNUN EL VE AYAKLARINI BAĞLADILAR

Soyguncular daha sonra kuyumcu Serdar Ateş'in ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayarak etkisiz hale getirdi. Ardından işyerinde bulunan yaklaşık 500 bin TL değerindeki altınları alan soyguncular kayıplara karıştı. Elleri ve kollarındaki koli bantlarından kurtulan kuyumcu Ateş, işyerinin kapısını açarak durumu çevredekilere anlattı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, işyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kuyumcunun yan kısmında bulunan bir esnaf, "Arkadaş hırsız var deyince dışarıya çıktım. Kuyumcuyu koli bandıyla el ve ayaklarını bağlamışlardı. Ben dışarıda koli bandıyla kendisini çözerken gördüm. Soyguncular kaçarken bir kişi de peşlerinden koştu. Ancak soyguncuların silah doğrultması üzerine kovalamaktan vazgeçmiş" diye konuştu.

MİNİ ETEKLİ KADIN GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis, mini etekli biri kadın 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, kadın soyguncunun görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntü kaydında diz üstü etek giyen kadının belden aşağı bölümü görülüyor