BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  GÜNCEL

Milli Gazete'nin başına o geçti

Milli Görüş'ün sesi olan Milli Gazete'de bayrak değişimi. Hasan Aksay görevi ona devretti.

Abone ol

39 yıldır Milli Gazete'nin başında bulunan Hasan Aksay'dan görevi devralan Kurdaş, gazetenin dün olduğu gibi bundan sonrada çizgisinde herhangi bir değişiklik olmayacağını, Milli Görüş çizgisine uygun yayın anlayışıyla görevine devam edeceğini söyledi.

MUSTAFA KURDAŞ KİMDİR?
Mustafa Kurdaş, 1971 yılında Giresun’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da yaptı. Bakırköy İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite öğrenimi için 1990 yılında Ankara’ya gitti. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. Fakültenin ikinci sınıfından itibaren Milli Gazete’de faal gazetecilik mesleğine başladı.

1992’den beri Milli Gazete’ye hizmet veren Mustafa Kurdaş Parlamento Muhabirliği ve Ankara İstihbarat Şefliği görevlerinde bulundu. Uzun süre Mustafa Yılmaz ile birlikte kaleme aldığı Kulis Ankara yazılarıyla Milli Gazete okurlarıyla buluşan Kurdaş, bir dönem TV5 Ankara Temsilciliği yaptı. Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği’nde de bulunan Kurdaş halen Medya ve İletişim Derneği (MedyaDer) Genel Başkanlığı görevini yürütüyor. Aynı zamanda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi olan Kurdaş, evli ve üç çocuk babası.