BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL

MHPli vekil partililerle mahsur kaldı!

MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan'ın aralarında bulunduğu 18 kişi Eğribel Geçiti'nde mahsur kaldı.

Abone ol

MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan'ın aralarında bulunduğu 18 kişi, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Eğribel Geçidi'nde mahsur kaldı.

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milletvekili Özkan ile birlikte Şebinkarahisar ilçesinde partilerinin bir programından Giresun'a dönerken Giresun-Şebinkarahisar-Dereli kara yolunun 2 bin 220 rakımdaki Eğribel Geçidi'nde, yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldıklarını söyledi.

MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı İbrahim Usta ve eski Şebinkarahisar Belediye Başkanı Lütfullah Akdoğan'la aynı araçta olduklarını ve kurtarılmayı beklediklerini ifade eden Erzurum, şunları söyledi:

''Ayrıca bizimle birlikte programı takip eden 14 partilimizin içinde bulunduğu minibüs de burada mahsur kaldı. Eğribel Geçidi'nin Tamdere mevkisine çığ düşmesi sonucu yol ulaşıma kapandı. Bölgede yoğun kar yağışı ve tipi var. Karayolları ekipleri yolu ulaşıma açmakta güçlük çekiyor. Şu an ne Giresun yönüne ilerleyebiliyoruz, ne de zirvede bulunan karayollarının bakım evine dönebiliyoruz. Karayolları ekipleri yanımızda, bizi kurtarmak için gereken çalışmaları özveriyle yapıyorlar.''