BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
GÜNCEL

Metro istasyonunu böyle su bastı!

İstanbul'da etkili olan aşırı yağmur ve fırtına nedeniyle M1-A hattında Yenikapı-Bakırköy arası seferler durduruldu. İşte metro istasyonunu su bastığı anlar böyle görüntülendi.

İstanbul'da etkili olan yağmur metro istasyonları ve metro rayları su altında kaldı, bazı metro hatlarında seferler olumsuz etkilendi. İstanbul'un metrolarından M1-A hattında Yenikapı-Bakırköy arası seferler durduruldu. Aynı hat üzerinde seferler ancak Bakırköy - Atatürk Havalimanı arasında yapılabiliyor.

Kapatılan metro istasyonları önünde yoğun kalabalıklar yaşanıyor. Aksaray ve Ulubatlı Metro istasyonları önünde bekleyenler metro seferlerinin yeniden başlamasını bekliyor. Ayrıca kimi vatandaşlar beklemek yerine otobüsleri kimileri de taksileri kullanmayı tercih etti.

Öte yandan Fatih'in en yoğun caddelerinden Adnan Menderes Bulvarı'nda oluşan su birikintileri kara trafiğini de vurdu. Bazı araçlar, suların yüksekliğinin yer yer 50 santimetreyi bulduğu yolda trafikte kaldı. Bulvarın Topkapı tarafından Yedikule istikametine doğru kalan araçlar trafiğin aksamasına neden oldu.

Sitene Ekle
Etiketler