BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,23
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji bu illerde yaşayanları sağanak yağışa karşı uyardı

Abone ol

Dikkat! Sağanak yağış geliyor. Meteoroloji özellikle öğle saatlerinden sonra etkisini gösterecek yağışa karşı uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Eskişehir ile gece saatlerinde Sivas, Kayseri, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden sonra Ege Kıyıları ile Çanakkale ve Edirne çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra Ege Kıyıları ile Çanakkale ve Edirne çevrelerinde kuvvetli olası beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Sel, su baskını vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; iç ve batı kesimlerde kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah saatlerinde ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, zirai don, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ VE KAR ERİMELERİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale ile Balıkesir'in batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE:Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ:Parçalı zamanla batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Göller Yöresinde güneyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Eskişehir, gece saatlerinde Sivas ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın ve Karabük çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının çok bulutlu, gece saatlerinde Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-03-26,-08.45.07.png

ekran-resmi-2013-03-26,-08.45.10.png

ekran-resmi-2013-03-26,-08.45.13.png

ekran-resmi-2013-03-26,-08.45.19.png

 Her gün hava durumu haberlerini ve meteorolojiden yeni gelen uyarıları internet haber üzerinden takip edebilirsiniz