BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  DÜNYA

MEŞE ODUNU YAKAN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kırıkkale’de, yaylada kaldıkları çadırda ısınmak amacıyla meşe odunu yakan baba-oğul ve bir kişi, zehirlenerek hayatını kaybetti. <br/>Edini...

Abone ol

Kırıkkale’de, yaylada kaldıkları çadırda ısınmak amacıyla meşe odunu yakan baba-oğul ve bir kişi, zehirlenerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale il merkezine bağlı Kazmaca köyünde, baharın gelmesiyle birlikte köylülerden Faik Öztürk (40), Sedat Demirray (35) ve oğlu Mustafa Demirray (10), Kabak Tepe yaylasına hayvanlarını otlatmak için çıktı. Önceki gece çadırda kalan köylüler, ısınmak için içeride meşe odunu yaktı. Bir süre sonra uykuya dalan köylülerden haber alınamazken, merak içinde kalan aileler yaylaya çıkarak aramaya başladı. Çadıra giren köylüler, baba-oğul ile Öztürk’ün cesediyle karşılaştı. Jandarma ekipleri olayın duyulmasının ardından inceleme başlatırken, çadırda dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından toprağa verilecek.
Öte yandan, henüz Mustafa Demirray’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulun tatil olmasının ardından, babasına yardım etmek için yaylaya çıktığı bildirildi.
(İHA)