BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Mersin'e şehit ateşi düştü!

Mersin'e şehit ateşi düştü!

ŞIRNAK'ın Küpeli Dağı Ziyarettepe bölgesinde bu sabah, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Hacı Mustafa Can'ın (21) acı haberi, Mersin'deki babaevine ulaştı.

Mersin'e şehit ateşi düştü!

ŞIRNAK'ın Küpeli Dağı Ziyarettepe bölgesinde bu sabah, kış operasyonları sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Hacı Mustafa Can'ın (21) acı haberi, Mersin'deki babaevine ulaştı. Acı haberi alan annesi Eşe ve babası Mustafa Can gözyaşlarına boğulurken, şehidin yarın öğleyin toprağa verileceği açıklandı.

Mersin'e şehit ateşi düştü!

ANNE VE BABASI YIKILDI: Sözleşmeli Piyade Er Hacı Mustafa Can'ın acı haberini Gülnar ilçesine bağlı İshaklar Mahallesi'nde oturan ailesine askeri yetkililer verdi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Mustafa ve anne Eşe Can, gözyaşlarına boğuldu. Anne Can yakınlarının desteği ile ayakta dururken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Bekâr olan Şehit Can'ın, yarın öğle namazını takiben düzenlenecek tören ile son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Mersin'e şehit ateşi düştü!

GEÇEN YIL ŞIRNAK'A ATANDI: Sözleşmeli Er Hacı Mustafa Can'ın (21), Mersin'in Gülnar ilçesi doğumlu olduğu, Isparta'da bulunan Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komando Eğitim Alay Komutanlığı'nda eğitimini tamamladıktan sonra, 22 Mayıs 2016 tarihinde Şırnak'ın Güçlükonak ilçesine bağlı Fındık bölgesine atandığı öğrenildi. Şehit Hacı Mustafa Can'ın bekar olduğu bildirildi.