BIST 9.559
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.475,36

Merkür Oğlak burcuna geçiyor

Gün içerisinde zaman zaman yalnız kalmak, duygu ve düşüncelerimizi gözden geçirmek, tefekkür yapmak çok faydalı olabilir.

Bugün 5 Ocak Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay kapanan fazda. Yarın sabah doğacak yeniay öncesinde bugün geçmiş ayın konularını gözen geçirebilir, kapanışlar yapabiliriz.

Gün içerisinde zaman zaman yalnız kalmak, duygu ve düşüncelerimizi gözden geçirmek, tefekkür yapmak çok faydalı olabilir.

Sabah erken saatlerde Ay, Koç burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Güne gergin ve stresli başlayabiliriz. İlişkilerde konuşmalarımıza dikkat etmeli sert ve kırıcı sözcüklerden uzak durmalıyız.

İletişim gezegenimiz Merkür bugün Oğlak burcuna geceçek. Merkür 24 Ocak’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde zihnimiz günlük işler, görev ve sorumluluklara daha fazla odaklanırken planlı ve düzenli hareket edebilir, olaylara daha mantıklı ve objektif yaklaşabiliriz. Geleceğimiz, iş, kariyer ve ailevi sorumluluklar düşüncelerimizde daha fazla yer alabilir.

Bugün etkinleşen Oğlak burcundaki Güneş ve Balık burcundaki Neptün arasında uyumlu açı çevremizdeki erkek figürlerden ve otorite alanlarından destek görmemizi, maddi manevi yardım almamızı kolaylaştırabilir. Genel olarak çevremize ve ihtiyaç sahiplerine karşı daha hassas ve duyarlı olabiliriz.