BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,45
ALTIN 2.487,99

Merkür Kova burcuna geçiyor

Sevdiklerimizi koruma ve besleme eğilimi duygusal ve dürtüsel davranmamıza neden olabilir.

Bugün 7 Şubat Salı... Mars günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay 01:54’de Satürn ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Gece saatlerinde huzursuz ve karamsar hissedebiliriz.

Sabah 10:03’de Ay Yengeç burcuna geçecek.

Özel yaşamımız, aile, yuva, çocuklar, ebeveynler, vatan, millet, güvenlik gibi alanlarda hassasiyetlerimiz artabilir. Duygusal olarak kırılgan ve alıngan olmamız mümkün. Özel ilişkilerimizde sevgi ve şefkat beklentimiz de artabilir.

Sevdiklerimizi koruma ve besleme eğilimi duygusal ve dürtüsel davranmamıza neden olabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Koç burcundaki Venüs ve Mars ile dik açı yaptığında yakınlarımız, yuva, vatan, güvenlik gibi alanlarda kaygı,  stres ve endişe hissetmemiz mümkün. Karşı cinsle ilişkilere de dengeli yaklaşmalıyız. Duygusal ve sinirsel kökenli mide ve sindirim sistemi sorunları artabilir. Bu nedenle akşam saatlerini huzurlu ve sakin geçirmeye özen göstermeliyiz.

İletişim gezegeni Merkür bugün Kova burcuna geçiyor.

Merkür 25 Şubat’a kadar Kova burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal ve toplumsal alanda hareketlilik artarken, bilim, teknoloji, bilişim,uzay, astronomi, havayolları ile ilgili daha fazla konuşabilir, bilgi alabiliriz.

Zihnimiz geleceğimizle ilgili konulara, yeni projelere odaklanabilir, daha yaratıcı ve orjinal fikirler üretebilir, buluşlar yapabiliriz.