BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,59
ALTIN 2.498,58

Merkür Başak burcuna geçiyor

Beğenilme ve takdir edilme ihtiyacı ile kişisel potansiyelimizi daha rahat ortaya çıkarabiliriz.

Bugün 7 Eylül Cuma... Venüs günündeyiz...

Aslan burcunda ilerleyen Ay güne yaratıcı ve güvenli enerjiler veriyor. Sosyal yaşam, sanat, hobiler, çocuklar, aşk ve flörtler günlük yaşamda daha fazla öne çıkabilir. Beğenilme ve takdir edilme ihtiyacı ile kişisel potansiyelimizi daha rahat ortaya çıkarabiliriz.

Başak  burcunda ilerleyen Merkür, Satürn ve Uranüs ile üçgen görünümde olacak. Düşüncelerimiz iş, kariyer, para ve maddi konulara odaklanırken, uzun vadeli işlerimizde planlar yapabilir, günlük işlerde pratik ve somut adımlar atabiliriz.

Güneş ve Neptün arasında etkinleşen karşıt açı bizi daha idealist ve vizyoner yapabilir. İlham ve yaratcılığımızı kullanabiliriz. Ancak hayallere dalıp gerçeklerden de uzaklaşmamalıyız. Merkür’ün desteği bizi bazı ideallerimize ve hayallerimize de yaklaştırabilir.

İletişim gezegeni Merkür bugün Başak burcuna geçecek. Merkür 22 Eylül’e kadar Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde zihnimiz iş, hizmet, çalışma, eğitim alanlarına daha fazla yönelirken günlük işlerin detaylarına planlı ve mantıklı yaklaşabiliriz.