BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Meral Akşener'den ilk açıklama: Bu seçimin galibi Millet İttifakı’dır

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçimin galibi Millet İttifakı’dır. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na kattığı güç ortadadır" dedi ve Millet ittifakı seçmenlerine abartılı kutlamalardan uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimlere ilişkin bir değerlendirme yaptı. Seçimin galibininin Millet İttifakı olduğunu söyleyen Akşener, konuşmasında şunları dile getirdi; 

"Hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün adaylara seçildikleri yerlerde teşekkür ediyorum. Sandık milletin iradesinin tecelli ettiği yerdir. Defalarca vatandaşları iktidar partisinin kulağını çekmesini dertlerini dinlemesini istemelerini söyledim. Siyasette rekabet aziz milletimizin işine yarar.

"Seçimin Galibi Millet İttifakıdır"

Aziz milletimin bu seçimde verdiği mesajla bu sürecin önünü açmıştır. Türk milletinin bir demokrasi kültürü vardır. Bu seçimin sonucu önemli bir tabloyu gözler önüne serdi. Bu seçimin galibi Millet İttifakı’dır. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na kattığı güç ortadadır. Bu seçimde nifak değil birlik kazandı. İftira değil birlik kazandı. Tehdit değil cesaret kazandı. Çocuğuna harçlık veremeyen baba, siftah edemeyen esnaf kazandı. Bu seçim milletin sorunlarına çözüm yolunda alınmış bir başarıdır. Buradan Millet ittifakı seçmenlerine sesleniyorum: Abartılı kutlamalardan uzak durunuz. Bu bir sonuç değil aksine bir başlangıçtır."