BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
POLİTİKA

Meral Akşener'den flaş Zarrab ve Erdoğan çıkışı

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına katılan İYİ Parti Genel Başmanı Meral Akşener Reza Zarrab davasıyla ilgili flaş açıklamalar geldi...İşte Meral Akşener'in açıklamaları...

İYİ Parti Genel Başmanı Meral Akşener, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programında Reza Zarrab davasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Akşener, "Cumhurbaşkanı kim olursa olsun Biz Sayın Erdoğan’ı da dışarıya dövdürmeyiz. Ama önemli olan Türkiye’nin burada kumar masasına konulmaması” dedi.

İşte Meral Akşener'in konuyla ilgili o sözleri:

ANLAŞILIYOR Kİ BU İTİRAFÇI OLMUŞ

26 yaşında bir gençle bu işi sürdürüyorsunuz bu büyük ciddiyetsizlik söz konusu. Bunun ortağı İran’da idamla yargılanıyor. Siz bu çocuğu bebeğiniz gibi allayıp pulluyorsunuz. Nasıl bir Reza Zarrap’tır? Burada temel bir ciddiyetsizlik var. Anlaşılıyor ki bu itirafçı olmuş.

ANLAŞILIYOR Kİ ABD'NİN TÜRKİYE'DEN TALEPLERİ VAR

Anlaşılıyor ki ABD’nin Türkiye için talep ettiği bazı şeyler var. MİT tırlarındaki ciddiyetsizlikle buradaki ciddiyetsizlik aynı. Dün bu iş anlaşıldığından itibaren bir anda Sayın Erdoğan ve AKP’nin bekası ile Türkiye’nin bekası bir konuşuldu mu?

ERDOĞAN'I DIŞARIYA DÖVDÜRMEYİZ

Ben korkuyorum ki bunların onurunu zedeleyecek bir şeyler olur mu? Cumhurbaşkanı kim olursa olsun Biz Sayın Erdoğan’ı da dışarıya dövdürmeyiz. Ama önemli olan Türkiye’nin burada kumar masasına konulmaması”

Sitene Ekle