BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,01
ALTIN 2.324,61
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Meral Akşener 2019 seçimleri için kararını verdi

Meral Akşener 2019 seçimleri için ne yapacak? Mahkemenin son kararıyla MHP'den ümitlerini kesen Akşener cephesinin planını Abdulkadir Selvi köşesinde yazdı

Abone ol

Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi MHP'nin 19 Haziran 2016'da yapılan olağanüstü genel kurulunun iptaline, bu genel kurulda alınan tüm kararların yokluğunun tespitine karar verildi.

MHP'de parti içi muhaliflerin olağanüstü kurultayı ümidini bitiren bu karar sonrası gözler bir kez daha Meral Akşener'e çevrildi. Peki Akşener ne napacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında Akşener'in kararını okurlarına böyle duyurdu:

2018'DE PARTİ KURULUYOR

"Artık yeni partinin kurulup kurulmaması değil, ne zaman kurulacağı tartışılıyor. Akşener de, “Zamanı gelmiş bir düşünceyi önlemeye ne yargının ne de kimsenin gücü yeter” diyerek yeni partinin sinyalini verdi. Kısa bir süre önce de “Fikirlerine çok önem verdiğim yaklaşık 2 bin kişi ile yaptığım istişarelerden çıkan sonuç yeni bir parti kurulmasıdır” demişti. Artık ok yaydan çıktı.

Akşener cephesinde iki görüş var. Biri, partinin hemen kurulması yönünde.

İkincisi ise, partinin 2018 yılı içinde kurulması, 2019 seçimlerine taze bir umut olarak girilmesi şeklinde. Bu arayışların odak noktasında ise Meral Akşener yer alıyor. Meral Hanım vereceği kararla siyasi kaderini tayin edecek. Akşener ikinci teze yakın duruyor. "

Kadir Gecesi mesajları resimli 2017 kısa ve öz sözleri

Kadir Gecesi okunacak dualar en kıymetli duası bu