BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87

Meraklı ve sabırsız olabiliriz

Enerjimizi iş, görevler, kariyer ve maddi kavramlara yönlendirirsek daha başarılı olabiliriz.

Bugün 5 Temmuz Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Ay sabah 07:50’de Koç burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün meraklı ve hevesli enerjilerle fiziksel aktiviteler ve kişisel girişimlere daha fazla yönelebiliriz.

Öğle saatlerinden itibaren Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile dik açı yapacak. Daha kararlı ve hırslı olabileceğimiz bu saatlerde duygusal konularda güç mücadeleleri ve baskılarla karşılaşabiliriz. Enerjimizi iş, görevler, kariyer ve maddi kavramlara yönlendirirsek daha başarılı olabiliriz.

Aslan burcundaki Merkür ve Kova burcundaki Mars arasında oluşan karşıt açı düşünce ve eylemlerimiz arasında çekişmelere neden olabilir. İletişimlerde çatışmalara neden olmamak için kullandığımız sözcüklere dikkat etmeliyiz. Ulaşımda ve trafikte kazalara karşı da temkinli olmalıyız.

Yengeç burcundaki Güneş ve Akrep burcundaki Jüpiter arasında etkinleşecek üçgen açı iyimser ve şanslı enerjileri güçlendiriyor. Gün genelinde maddi manevi fırsatlarla karşılaşabiliriz.

İş ve özel yaşamımızdaki çalışmaların ve çevremizdeki kişilere yapmış olduğumuz yardımların karşılıklarını görebileceğimiz bir gündeyiz.