BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL

Melo'nun aslan dövmesinin sırrı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Melo'nun kolundaki aslan dövmesinin sırrını yine kendisi açıkladı.

Abone ol

Galatasaraylı Melo'nun kolunda Brezilya'da İsa peygamberi sembolize eden aslan dövmesi var.

Nike firmasının Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasında gerçekleştirdiği tanıtımda, yeni çıkarılan kramponların tanıtımına futbolcular Ayhan Akman, Felipe Melo, Sercan Yıldırım ve Ceyhun Gülselam, krampon tanıtımına katıldılar.

Tanıtımda futbolcular, kendilerinin giymeyi tercih ettikleri kramponlarla basın mensuplarına poz verirlerken, Melo, kramponun üzerine kendi adı yazıldığı sırada makina önünde fotoğraf çektirdi.

HİÇBİRİ GALATASARAY TARAFTARI GİBİ OLAMAZ

Galatasaray'ın başarılı oyuncularından Felipe Melo ise konuşmasında, sarı-kırmızılı taraftarlara değinirken, ''Galatasaray'a geldiğim günden beri taraftarın bana olan ilgisi yüksek. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Altyapısında yetiştiğim ve formasını giydiğim Flamengo takımında taraftar bu şekilde sevgi gösterirdi bana. Ardından birçok ekipte forma giydim ancak hiçbiri Galatasaray taraftarı gibi olamaz'' dedi.

Futbolda mücadelenin her geçen gün daha ön plana çıktığını ve kendisinin de savaşmayı sevdiğini aktaran Brezilyalı oyuncu, bu nedenle kendisine ''pitbul'' lakabı takıldığını aktardı.

ASLAN DÖVMESİ ÖNEMLİ RASTLANTI

Kolundaki aslan dövmesinin hatırlatılması üzerine ise Melo, ''Kolumda aslan dövmesinin olması önemli bir rastlantı. Ben dinime bağlı bir insanım sizler gibi ve Brezilya'da aslan, İsa peygamberi sembolize eder'' şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Ceyhun Gülselam ise hedefinin akıllarda kalan bir futbolcu olmak olduğunu vurgulayarak, ''Hedefim bu. Bu amaç için çalışıyorum'' derken, kendisinin bu dönemde pek sahada görülmediğinin söylenmesi üzerine de gülerek, ''Sallamalar sağlam'' cevabını verdi.