BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki'ye destek tweetini sildi neler oluyor?

Melih Gökçek, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye destek için attığı tweetleri sildi. Gökçek, destek mesajlarını neden sildi? Özhaseki'den desteğini mi çekti? Osman Gökçek aday gösterilmediği için mi?

Abone ol

ANKARA'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye dair attığı tweetleri sildiği görüldü. Gökçek'in bu hareketiyle, Özhaseki'den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı. Gökçek'in bu hareketinin arka planında neler olduğu merak ediliyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara için Mehmet Özhaseki'nin adaylığını duyurmuştu. Melih Gökçek de Özhaseki'nin adaylığını olumlu karşılamış ve kişisel Twitter hesabından Özhaseki'yi destekleyen paylaşımlar yapmış, katıldığı televizyon programında da desteğini sürdürmüştü. 

DESTEK MESAJI ATIP 'ADALIĞINA KATKIM OLDU' DEMİŞTİ... Melih Gökçek bir paylaşımında, Özhaseki'nin fotoğrafını paylaşarak "AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gökçek, daha sonra katıldığı bir televizyon programında, "Özhaseki'yi destekliyorum. Aday olmasında katkım olmuştur" diye belirtmişti.

MANSUR YAVAŞ İSMİ AÇIKLANINCA TWEETLERİNİ SİLDİ...

CHP'nin Mansur Yavaş'ı Ankara adayı açıklamasından sonra Melih Gökçek'ten ilginç bir adım geldi. Gökçek'in sosyal medya hesabından, Mehmet Özhaseki'ye dair attığı tweetleri sildiği görüldü. Gökçek'in bu hareketiyle, Özhaseki'den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı.

TURGUT ALTINOK ETKİSİ Mİ?.. Asıl merak edilen konu ise Gökçek'in bunu neden yaptığı sorusunun cevabı oldu. Gökçek'in, oğl Osman Gökçek için Keçiören Belediye Başkanı adaylığını istediği biliniyordu. Ancak AK Parti'nin Keçiören adayı Gökçek'in yıllardır husumetli olduğu Turgut Altınok olmu. Osman Gökçek için Sincan konuşuluyordu. 

Keçiören adayı kesinleşti Gökçek'i delirtecek haber

Melih Gökçek'ten dikkat çeken Mehmet Özhaseki paylaşımı!