BIST 9.679
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.419,24
POLİTİKA

Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş açıklaması: "Bu kadar kirli bir ilişki ağı görmedim"

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş hakkında ileri sürülen 'sahte senet' iddiasına dair açıklama yaptı. Özhaseki, "Yıllarca siyaset yaptım, bu kadar kirli bir ilişki ağı görmedim" dedi.

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş hakkında ileri sürülen 'sahte senet' iddiasına dair dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"Bundan 3 ay kadar önce, CHP adayı hakkında basında birtakım iddialar çıktı. Bu iddialar üzerinde pek durmadım. Bu beni ilgilendirmiyordu, benim dışımda konuydu. Olayın detayını gazetelerden öğrendim" diyen Özhaseki, bu sorulara yanıt vermesi gereken kişinin Mansur Yavaş olduğunu ifade etti. 

"Mağduriyet Edebiyatı Yaptı"

"Ne olduğunu, ilişkileri izah etmesi gereken oydu. Biz de bekledik ki bu sorulara cevap verecek. Hiçbir soruya cevap vermeden bırakıp gitti. Bir mağduriyet edebiyatı yaptı" görüşünü dile getiren Özhaseki, "Sayın Ömer Çelik'i ve beni suçladı. Ben böyle kurnazca işi ilk defa görüyorum. 10 yıldır beraber olan, ortaklık yapan, yiyen içen sizsiniz" ifadesini kullandı.

"Bu Şahısla İlişkiye Girmişsin"

Özhaseki, bahsedilen şahsı hiç görmediğini belirtti. 

Yavaş'a yönelik olarak "Bu şahısla ilişkiye girmişsin, şimdi menfaat çatışması var ki bu olay çıktı. Ortaya atılan bilgilerden bir mahkeme kararı var. O da senedin sahte olduğu; senedin, kendisini suçlayan şahsa ait olmadığı.

Sitene Ekle