BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Özhaseki mi, Mansur Yavaş mı?

ANKARA'da Mehmet Özhaseki mi yoksa Mansur Yavaş mı kazanır? İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık yorumluyor... Ankara'da Mansur karşılığı olduğu muhakkak. Ama Mansur Bey'in Ankara'da Melih Gökçek nefreti ile beslendiği de ayrı bir gerçek. Melih Gökçek, olmadığına göre, bu hiç İYİ olmadı! O balon daha şimdiden sönmeye başladı sanki... Yavaş Yavaş!

Abone ol

Başkan Erdoğan, Ankara Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki 'nin ismini açıklayınca, mertlikten nasiplenmeyen bazı kimseler, karnından konuşmaya başladı:

"Niye Kayserili, Ankara için Ankaralı biri yok muydu?"

"Ankaralı" diye aslında kendini tarif edenler istediğini alamayınca, şer cephesi ile birlikte hareket etmeye başladı. Melih Gökçek'i, Murat Karayalçın'ı... herkes Ankaralı'ydı sanki.

Ankaralı, Kayserili farketmez, olacağı söyleyeyim ben size. 31 Mart'a 4 ay var. Özhaseki, kimileri gibi laf cambazlığı ile iş yapan biri değil. Projeleri ile yol alan başarılı bir belediye başkanıdır. Vakti geldiğinde Ankaralılar'ın kalbine dokunarak projelerini açıklayacak ve istediğini alacaktır. 

Melih Gökçek kadar Ankara'da popülaritesi yok doğru. Ama, önce Kayseri sonra da Türkiye... özellikle Güneydoğu'da Özhaseki'nin yaptıkları ortada. 

"Papaz kılıklı" tiplerin yaydığı fitne-fesata rağmen Özhaseki Ankara'da herkesin, her kesimin kalbine dokunabilirse geçmişdeki başarılarının referansıyla sonuç alması kuvvetle muhtemeldir. Mansur Yavaş veya bir başkası farketmez,  karşısında kim olursa olsun sonucu Özhaseki'nin açıklayacağı yeni projeler belirleyecek.

MHP'nin tam desteği de çok önemli kuşkusuz.  Melih Gökçek'in daha ilk günden Özhaseki'ye arka çıkması, daha da önemli

Mansur Yavaş'a gelince...
Ankara'da karşılığı olduğu muhakkak. Ama Mansur Bey'in Ankara'da Melih Gökçek nefreti ile beslendiği de ayrı bir gerçek. Rozetsiz adayın en büyük projesi Melih Gökçek'ti! Melih Gökçek, olmadığına göre, bu hiç İYİ olmadı!

O balon daha şimdiden sönmeye başladı sanki... 

Yavaş Yavaş!