BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Dinçerler ailesi kimdir serveti ne kadar?

Oyuncu Kaan Yıldırım ile uzun süre aşk yaşadıktan sonra yollarını ayıran Hadise gittiği bir mekanda Mehmet Dinçerler ile yakınlaştı. Fotoğrafları çekilen Hadise'nin yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Dinçerler merak konusu oldu. Peki kimdir Mehmet Dinçerler kaç yaşında, bir kahve zincirinin Türkiye CEO’su Mehmet Dinçerler'in babası kim?

Abone ol

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Bodrum'da ünlü bir kahve zincirinin Türkiye CEO’su Mehmet Dinçerler ile beraber görüntülendiği öne sürüldü. Magazin gündeminde yer alan haberin ardından iş insanının hayatı merak konusu oldu. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösteriliyor. Burhan Dinçerler’in oğlu olan Mehmet Dinçerler, iş hayatıyla olduğu kadar ilişkileriyle de dikkat çekiyor. Peki, Mehmet Dinçerler kimdir, kaç yaşında? İşte, Mehmet Dinçerler'in hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Magazin gündemi bir günde ortaya atılan iki aşk iddiasını konuşuyor. Öncelikle, geçtiğimiz ay Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve sunucu Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Mehmet Dinçerler kimdir:  1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda.

Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor.

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler'in Hadise ile beraber olduğu iddia edildi.

Başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor.