BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25
MAGAZİN

Mehmet Baştürk olayı kurgu muydu? Demet Akalın çileden çıktı

Demet Akalın, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Mehmet Baştürk olayının tamamen kurgu olduğunu iddia edince ortalık karıştı.

Sevdiği kıza kendini affettirmek için sokakta bağıra bağıra şarkı söyleyen Mehmet Baştürk, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Birçok televizyon programına katılan ve Acun Ilıcalı'yla çekildiği bir fotoğrafla 'O Ses Türkiye'ye katılacağını duyuran Baştürk'ün olağanüstü sesini fark edenler arasında Demet Akalın da vardı. Fakat Baştürk'e vokallik teklif eden Akalın, olumsuz yanıt alınca bir anda ortalık karıştı.

Antalya'da yaşayan Mehmet Baştürk, sevdiği kıza kendini affettirmek için sokakta Yıldız Tilbe'nin 'Vazgeçtim' şarkısını seslendirince adeta fenomen haline geldi. Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programından Tv8'deki Eser Yenenler Show'a kadar birçok televizyon programına katılan Baştürk, son olarak sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile bir fotoğraf paylaşarak 'O Ses Türkiye'ye katılacağını duyurdu.

Mehmet Baştürk'ün olağanüstü sesini ilk fark edenlerden birisi de ünlü popçu Demet Akalın oldu. Akalın, "Mehmet gel oğlum yarın bizle vokale... Bu ne ya!" diyerek Baştürk'e vokallik teklif etti. Fakat teklifine olumsuz yanıt alınca çileden çıktı.

Sitene Ekle