BIST 12.730
DOLAR 43,28
EURO 50,36
ALTIN 6.490,17
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu operasyonunda test sonuçları açıklandı. Tutuklanan Mehmet Akif Ersoy’un kokain kullandığı belirlenirken, spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin kokain ve esrar testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Abone ol

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. 

TEST SONUÇLARI ÇIKTI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu testi pozitif çıktı. Ersoy'un kokain kullandığı belirlendi.

Uyuşturucu testi pozitif çıkanlar arasında ünlü spiker Ela Rümeysa Cebeci de yer aldı. Cebeci'nin hem kokain hem de esrar testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Testi pozitif çıkan bir diğer isim de Mustafa Manaz oldu. Manaz'ın da Ersoy gibi kokain kullandığı belirlendi. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve serbest bırakılan spiker Meltem Acet'in ise uyuşturucu testinin negatif çıktığı öğrenildi.

uyuşturucu test sonuçları mehmet akif ersoy, ela rümesya cebeci

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İmam Hatipli çıkan Ela Rümeysa Cebeci'nin test sonucu olay! İsmail Saymaz ifşası
Foto Galeri İmam Hatipli çıkan Ela Rümeysa Cebeci'nin test sonucu olay! İsmail Saymaz ifşası Galeriye Gözat