BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Mehmet Ağar araya girdi Arda Turan Galatasaray'a dönüyor

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın isteğiyle Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, yaptığı toplantıda Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi konusunda anlaşma sağladı.

Abone ol

Bonservisi Barcelona'da olan ve Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan, yuvası Galatasaray'a geri dönüyor. 

Milli Takım'da yaşanan krizin ardından Arda Turan'la Fatih Terim'in arası açılmıştı ve ikili uzun bir süre konuşmamıştı. Ancak aylar önce babasını kaybeden Fatih Terim'e telefon edip başsağlığı dileyen Arda Turan'la deneyimli hocanın arasında buzlar erimişti.

Mehmet Ağar araya girdi Arda yuvaya dönüyor
Radyospor'a konuşan Radyospor yorumcusu Can Çobanoğlu'nun verdiği bilgiye göre eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın isteğiyle Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, yaptığı toplantıda Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi konusunda anlaşma sağladı. Milli futbolcunun kısa süre içerisinde Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Önce Atletico sonra Barça
Arda Turan, Galatasaray'dan Atletico Madrid'de 2011-2012 sezonunun başında transfer olmuştu. Arda Turan, gösterdiği başarılı performansın ardından Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fatih Terim'e piyango vurdu! Baş belasından kurtuluyor
Foto Galeri Fatih Terim'e piyango vurdu! Baş belasından kurtuluyor Galeriye Gözat