BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te koronavirüs alarmı! Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun odacısının testi poizitif

ANKARA'da TBMM'den gelen son dakika haberi gündemin ilk sırasına oturdu. Meclis Genel Sekreterliği'nin bulunduğu katta, bir personelde corona virüsü tespit edildi. Corona virisü tespit edilen personelin TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun odacısı olduğu öğrenildi.

Abone ol

TBMM Genel Sekreterliği’nin bulunduğu katta görevli bir personelde corona virüsü tespit edildi. Katta görev yapan personele test yapıldığı öğrenildi.

Kumbuzoğlu’nun odacısı çıktı
Corona virisü tespit edilen personelin TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun odacısı olduğu öğrenildi. Kubazoğlu’nun odası da tedbir kapsamında dezenfekte edildi.

TBMM ana bina içerisinde yer alan Genel Sekreterlik katı AK Parti grubunun hemen altında yer alıyor.

Vekillerin sık kullandığı bir kat
Genel Sekreterlik katı TBMM içerisinde ana güzergah olarak kullanılan bir konumda olduğu için pek çok milletvekilli de bu katı kullanarak Genel Kurul çalışmalarına katılıyor.

TBMM BAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

TBMM Başkanlığından, “TBMM ana binada corona virüsü karantinası” iddialarına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Açıklama şöyle:

* TBMM Genel Sekreterliğinde bir çalışanın geçtiğimiz hafta koronavirüs testi pozitif çıkmış ve söz konusu personel cuma gününden bu yana işe gelmemektedir.

*Ancak temas edenlerin de şüphe oluşturmaması açısından personel değişimi yapılmış, Genel Sekreterliğin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değildir.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tunceli ilçesinde ilk kez tespit edildi! Bu yılan 1 saat içinde öldürüyor
Foto Galeri Tunceli ilçesinde ilk kez tespit edildi! Bu yılan 1 saat içinde öldürüyor Galeriye Gözat