BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,44
ALTIN 2.487,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mazareti olan bu Vali'ye görünmesin

Ardahan'da 2010 İl Koordinasyon Kurulu 1. Dönem Toplantısı Vali Mustafa Tekmen başkanlığında yapıldı.

Abone ol

Ardahan'da 2010 İl Koordinasyon Kurulu 1. Dönem Toplantısına katılan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, “Çalışmaları en hızlı ve etkin şekilde yapmak zorundayız. Hiçbir şekilde mazaret kabul etmiyorum” dedi.

Ardahan 2010 İl Koordinasyon Kurulunun 1. Dönem Toplantısı, Ardahan Valiliği toplantı salonunda Vali Mustafa Tekmen'in başkanlığında ve yatırımcı kuruluşlarının bölge ile il müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

MAZARET KABUL EDİLMEYECEK
Toplantıda konuşan Vali Tekmen, Ardahan İl Geneli yatırım anlamında küçük büyük şekilde olmak üzere toplam 178 proje olduğunu, bunların 27'sinin 2010'da tamamlandığını, 63 projenin yapılacağını, 9 projenin de ihale aşamasında ve 79 projeye ise henüz başlanmadığını söyledi. Ardahan'ın ciddi bir yatırım aldığını dile getiren Tekmen, Bu projelerinin yaklaşık maliyeti 182 milyon TL. Sizden benim vali olarak istediğim şudur; sürekli kendimizi yenilemek ve bu şekilde çalışmalarımıza ara vermeden devam etmektir. Hiçbir şekilde mazeret kabul etmiyorum. Yapılacak her işte önce vicdanınıza hesap verin. Eğer vicdanınız rahatsa yapılan işten verim alırsınız. Sonuçta milletimize en iyi hizmeti vermek zorundayız” diye konuştu.