BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  MEDYA

MasterChef Murat üzerinden topa tuttu; Acun, izleyen, haber yapan

Fatih Altaylı, 'MasterChef Murat'ın papağana yönelik imza attığı vahşete herkesin ortak olduğunu söyledi. Suçun sadece Acun Ilıcalı'ya atılamayacağını belirten Altaylı, Memlekette insanın değeri kalmamış, kuşa mı değer verilecek zannediyorsunuz" diye sordu.

Abone ol

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Yemekteyiz ve MasterChef programlarıyla ünlenen ve bu yarışmalardan diskalifiye edilen Murat Özdemir'in, papağana uyguladığı işkence üzerinden çok sert bir toplumsal eleştiri yaptı. Onu ünlü yaptı diye sadece Acun Ilıcalı'nın suçlanamayacağını belirten Fatih Altaylı, "Acun macun demeyin. Herkes çanak tuttu bunlara. Yapan suçlu da izleyen suçsuz mu! Bunların her türlü abukluğunu haber diye gözümüze sokan masum mu!" diye sordu.

MEMLEKETTE İNSANIN DEĞERİ KALMAMIŞ, KUŞA MI?.. "Memlekette insanın değeri kalmamış, kuşa mı değer verilecek zannediyorsunuz" diye sorun Fatih Altaylı, "Manyak herif önce gözaltına alınmış, sonra serbest bırakılmış, sonra yeniden gözaltına alınmış. Ardından da akıl hastanesine yollanmış. Geç bile kalınmış" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ KALABİLMEK İÇİN HER TÜRLÜ MANYAKLIĞI... "Bu hasta adamlar ve kadınlar şöhret oldular bir gecede ama bu şöhret bir işlerine yaramadığı gibi virüs gibi sardı içlerini. Ünlü kalabilmek için olmadık manyaklığı, olmadık şaklabanlığı yapmaya başladılar" diyen Fatih Altaylı ardından herkesi topa tuttu:

ACUN MACUN DEMEYİN... "Acun macun demeyin. Herkes çanak tuttu bunlara. Yapan suçlu da izleyen suçsuz mu! Bunların her türlü abukluğunu haber diye gözümüze sokan masum mu! Terbiyesizlik marifet diye gözümüze sokuldu çoğunda. Evine misafirliğe gittiği kişiye hakaret yağdırmak normalmiş gibi gösterildi ekranda."

EVLİLİK PROGRAMLARI SEKS PAZARINA DÖNÜŞTÜ... "Bir kahvenin kırk yıl hatırı varken, yemek yediği sofraya sövenler doldurdu ekranı. Evlilik programları, seks pazarına dönüştü. Sonra manyağın biri papağan boğazladı diye ayaktayız hep beraber. O papağanı hep birlikte boğazladık bu manyakları şöhret yaparak. Ve şimdi şaşırmış gibi yapıyoruz."