BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mars Yay burcuna geçiyor

Mars 17 Mart’a kadar Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yeni deneyimlere ve girişimlere daha cesur ve hevesli yaklaşabilir, risk alabiliriz.

Bugün 26 Ocak Cuma... Venüs günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Jüpiter ile karşıt, Oğlak burcundaki Merkür ve Plüton ile de uyumlu görünüm yapacak. Güne güçlü enerjilerle başlayabilir, kararlı bir şekilde günlük iş ve projelere odaklanabiliriz.

İş, kariyer, para gibi alanlarda hedeflerimize ulaşmamız mümkün. Yetkili ve doğru kişilerle iletişim kurabilir, tecrübelerinden yararlanabiliriz. Zaman zaman aşırı hırslı ve açgözlü tavırlar ortaya çıkabilir. Bu dürtüleri dengelemeye çalışmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde konfor ihtiyacı ve rahata düşkünlük artabilir. Kişisel zevkler, yeme içmede artan iştah ve tembellik eğilimi gözlenebilir. Haftasonu rehavetine girip sorumluluklardan uzaklaşabiliriz. Sevdiklerimizle birlikte olacağımız keyifli toplantılara, yemek organizasyonlarına katılabiliriz.

Ay 20:40’da İkizler burcuna geçecek. Gece saatlerinde hareket ve iletişim ihtiyacımız öne çıkabilir.

Mars bugün Yay burcuna geçecek. Mars 17 Mart’a kadar Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yeni deneyimlere ve girişimlere daha cesur ve hevesli yaklaşabilir, risk alabiliriz. Enerjimizi, spor, gezi, seyahat, kültürel ve hukuksal alanlara daha fazla yönlendirebiliriz.