BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69

Mars Kova burcuna geçiyor!..

Bu dönemde idealler için rahatlıkla eyleme geçebilir, enerjimizi evrensel kavramlar, bilim, teknoloji, organizasyonlar ve grup çalışmalarına yönlendirebiliriz.

Bugün 16 Mayıs Çarşamba... Merkür günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne değişken ve hareketli enerjiler veriyor.

Önümüzdeki iki gün zihinsel faaliyetler ve iletişim trafiği hızlanırken, yakın çevremizdeki kişilerle daha fazla ilgilenebiliriz.

Seyahat, gezi, eğitim gibi konular günlük planlarımızda daha fazla yer alabilir. İş veya özel amaçlı toplantılar, görüşmeler, sohbetler olabilir.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Kova burcuna geçecek.

Mars 16 Kasım’a kadar Kova burcunda ilerleyecek. Bu dönemde idealler için rahatlıkla eyleme geçebilir, enerjimizi evrensel kavramlar, bilim, teknoloji, organizasyonlar ve grup çalışmalarına yönlendirebiliriz.

Mars 27 Haziran’da 9° Kova burcunda retro harekete geçecek. 13 Ağustos’ta Mars tekrar Oğlak burcunun son derecelerine gerileyecek. 27 Ağustos’ta Mars ileri harekete dönecek ve 11 Eylül’de tekrar Kova burcuna geçecek. Mars 16 Kasım’a kadar Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek. Mars Kova burcunda özgür, bireysel ve yaratıcı enerjileri arttırabilir. Zaman zaman tuhaf ve anlaşılmaz, kontrolü zor şekilde ideallerimizin peşinden gidebiliriz. Geleneksel yöntemler ve kısıtlayıcı kuralları görmezden gelip tamamen kendi orjinal fikirlerimizi savunabiliriz.  Mars’ın Uranüs ile yapacağı dik açı kişisel ve toplumsal alanlarda düzene karşı gelen, kışkırtıcı, yıkıcı, isyankar enerjileri arttırabilir.

Bu açı 16-18 Mayıs, 1-3 Ağustos, 17-19 Eylül'de de aktif olacak...