BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
GÜNCEL

Marriott Grup’a bağlı Sheraton Bishkek Otel Kırgızistan’da açılıyor

Orta Asya’nın Kalbinde, Tanrı Dağları ve panoramik şehir manzarasına sahip Sheraton Bishkek Hotel, sizi ve konuklarınızı ağırlamak için hazırlanıyor. Marriott Grup’a bağlı Sheraton Bishkek Otel Kırgızistan’da açılıyor

Türkiye’de bir çok alanda başarılara imza atmış Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da 2009 yılında yatırımlarına başlamış ve 2013 yılında BishkekPark AVM ve BishkekPark Residence projelerini hayata geçirmiştir. Aynı zamanda işletmecisi olduğu BishkekPark Kompleksinde, bir çok dünya markasını Kırgızistana kazandırmış ve ülke ekonomisine katma değer sağlamıştır. 2019 yılı ilk yarısında da, dünya genelinde 129 ülkede, 6.700 oteli bulunan Marriott Grup’a bağlı Sheraton Otel’i Kısgızistan’da açmaya hazırlanmaktadır.

Orta Asya’nın tam merkezinde, ekolojik yönden dünyanın en temiz havasına ve doğasına sahip olan Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te bulunan Sheraton Bishkek Hotel, Tanrı Dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde yepyeni bir konaklamayı başkent ile buluşturuyor. Ülkenin ekonomik merkezi Bişkek’in, iş dünyasının kalbi olan Kievskaya Caddesi’nde, BishkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üstünde 22 katlı yapısı ile Kırgızistan’ın en yüksek binası olma özelliğini taşımaktadır.

Açılışı, 2019 yılının ilk yarısı planlanan ve toplam 17.500m² kullanım alanına sahip Sheraton Bishkek Hotel’in standart, superior, süit ve kral dairesi seçenekleri ile 183 odası bulunmaktadır. Ayrıca 1.000 kişi kapasiteli kongre merkezi, toplantı odaları, spa&fitness alanı, barlar ve restaurantlarıyla açıldığı gün itibariyle Bişkek’in en gözde mekanlarından biri olacaktır.

Sheraton Bishkek Hotel’de her şey elinizin altında Kırgızistan mutfağından eşsiz yöresel lezzetleriyle, dünya mutfağından eşsiz seçeneklerin buluştuğu restaurantı ve 22. katta bulunan Sheraton Club Lounge’yla yemek ziyafetinin yanı sıra manzarası ile de misafirlerine görsel bir şölen yaşatıyor. Ayrıca Blue Sky Roof barımızda, eşsiz tanrı dağları ve panoramik şehir manzarası eşliğinde bambaşka bir roof keyfi sizleri bekliyor.

10 kişilik toplantılarınızdan, 1.000 kişilik konferanslarınıza, farklı alternatifler sunarak, organizasyonlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak balo ve toplantı salonlarıyla davetlerinize ev sahipliği yapıyor.

Sheraton Bishkek Hotel’de, havuz keyfi yapabilir yada sauna ve buhar odalarından sonra, uzak doğu ve dünya masajları ile spa keyfini yaşayıp, dinlenme odalarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Sheraton Bishkek Hotel size otel hizmetinden çok daha fazlasını sunuyor.  Kırgızistan’ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan BishkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde konumlanan mimarisiyle alışverişe doğrudan ulaşabilir, moda, süpermarket ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinin de bulunduğu 100’den fazla mağazayı ziyaret edebilirsiniz . Ayrıca günün stresini atmak için alışveriş merkezinin eğlence katında, dünya standartlarında, ‘‘her yaşa eğlence’’ konseptini sahiplenmiş, FunCity’de vakit geçirebilirsiniz.

Sheraton Bishkek Hotel’de masal gibi bir düğün sizi bekliyor...
Yaşamınız boyunca unutulmayacak en güzel anınız Sheraton Bishkek Hotel ayrıcalığı ile bir masala dönüşüyor. Hayallerinizin düğünü için tercihiniz ister sevdiklerinizle eşsiz bir düğün yemeği ya da şık bir kokteyl olsun; Sheraton Bishkek Hotel’in tüm ekibi, sizin bu özel anlarınızı kusursuz bir hizmet anlayışı ve Sheraton farkı ile sunuyor.

Sitene Ekle