BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.495,75
GÜNCEL

Mansur Yavaş: İşe minibüsle gidiyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tasarruf amacıyla makam aracını sattığını söyleyerek işe minibüsle gidip geldiğini söyledi. Eski yönetimin sekreterlere bile makam aracı tahsis ettiğini ifade eden Yavaş, İstanbul'a ise Vakınbank'ın kendilerine tahsis ettiği araçla geldiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyede fotoğraflarının asılmasını yasakladığını ifade ederek bunun için genelge çıkardığını söyledi. Makam araçlarının büyük bölümünü sattığını ve ciddi bir tasarruf yaptıklarını anlatan Yavaş, kendi makam aracını da sattığını söyleyerek işe minibüsle gidip geldiğini söyledi.

Mansur Yavaş, Haber Global'da konuştu. Tasarruf amacıyla makam araçlarının büyük bölümünü sattıklarını söyleyen Yavaş, Melih Gökçek döneminde sekreterlere bile makam aracı tahsis ettiklerini ileri sürdü. Yine tasarruf amacıyla başkanlığa tahsis edilen makam araçlarını da sattığını anlatan Yavaş, işe minibüsle gidip geldiğini söyledi. "Toplu ulaşım aracı mı kullanıyorsunuz?" sorusuna ise Yavaş, "Hayır belediyeye ait minibüs" cevabını verdi.

Fotoğraflarının asılmasını yasaklamış

Belediyede kendisine ait fotoğrafların asılmasını da bir genelgeyle yasaklarını söyleyen Yavaş, böylelikle personelin riyakarlık yapmasına gerek kalmadığını ifade etti. Sosyal medya kullanımında da hassasiyet gösterdiklerini söyleyen Yavaş, belediyeye ait hizmetlerde kendi adının kullanımı yerine sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi ibaresinin yer aldığını belirtti.

Sitene Ekle