BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.414,43
HABER /  DÜNYA

Magandanın ceza almasını istiyoruz

Üsküdar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Boğaz’daki havai fişek gösterilerini izlerken evlerinin camına kurşun isabet eden aile, büyük tehl...

Abone ol

Üsküdar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Boğaz’daki havai fişek gösterilerini izlerken evlerinin camına kurşun isabet eden aile, büyük tehlike atlattı. O sırada evde 3’ü çocuk 8 kişinin bulunduğunu belirten Aylin Kefal, “Yaptığı o eğlence 8 kişinin canına mal olacaktı. Gerekli şekilde cezasını almasını istiyorum” dedi.
Olay, Üsküdar Kütlüce Mahallesi Alipaşa Sokak üzerinde 29 Ekim akşamı yaşandı. Alınan bilgiye göre, Bahtiyar Kefal ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen havai fişek gösterilerini izlemek için pencereye çıktı. Gösteriler sırasında sokaktan kurşun sesleri duyuldu. Bir süre sonra da evin penceresine kurşun isabet etti. Ne olduğunu anlayamayan aile panikle yere çömeldi. Kurşun seslerinin kesilmesinden sonra ayağa kalkan aile fertleri, kurşunlardan birinin camdan girip duvara çarptığını gördü. Evde bulunan 3’ü çocuk 8 kişi büyük tehlike atlatırken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla da saniye saniye görüntülendi.

YAŞADIKLARINI ANLATTI
Bahtiyar Kefal’in gelini Aylin Kefal, 29 Ekim’deki havai fişek gösterilerini 5. katta bulunan evlerinin camından izlediklerini belirterek, “Biz 29 Ekim kutlamalarını her sene buradan izliyoruz. Havai fişek ve ışık gösterilerinin olduğu sırada birkaç el silah sesi duyuldu. Daha sonra evde bir ses duyuldu. Çocuklar ve herkes kendini yere attı” dedi.
Evde 3’ü çocuk, toplam 8 kişinin bulunduğunu ifade eden Kefal, “Çok şükür kimseye bir şey olmadı. Çok büyük bir kazadan kurtulduk. İnsanlar artık eğlencelerde, coşkulu anlarda silahlarını ellerine alarak eğlenmemeli. Düğünlerde, asker uğurlamalarında, her heyecanda biz bunu yapıyoruz. Ama yapılmaması gerekiyor. Benim çocuğum, babaannesinin evine korkudan gelemiyor. Hala onun endişesi var. Ben çocuğuma güzel bir kutlama izletmek istedim. Buradan onu yapan kişiye de sesleniyorum; yaptığı o eğlence 8 kişinin canına mal olacaktı. Onu kesinlikle affetmiyorum ve gerekli şekilde cezasını almasını istiyorum” diye konuştu.
(İHA)