BIST 9.452
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.498,25
HABER /  GÜNCEL

Lütfi Elvan'dan müjde! O yol 5 saate inecek

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Anamur- Gazipaşa yolundaki 4 tünelin bu yıl içinde tamamlanacağını belirtti.

Abone ol

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı, denizin altından tünelleri geçirdiklerini, dünyanın en büyük köprülerini yaptıklarını söyledi.

Lütfi Elvan, Gazipaşa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

BAZ İSTASYONU KURULUYOR

AK Parti iktidarında Türkiye'yi hizmetle buluşturduklarını ve buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Elvan, Gazipaşa ilçesinin ihtiyaçlarını iyi bildiklerini söyledi. Tapulu arazilerin elektrik sorununu çözeceklerini, telefon, internet çekmeyen bölgelere baz istasyonu kuracaklarını dile getiren Elvan, ilçeye araç muayene istasyonu da yapacaklarını belirtti.

Alanya'dan Anamur'a kadar yola güvenlik kamerası yerleştireceklerini söyleyen Elvan, "Biz tüneller açıyoruz. Denizin altından tünelleri geçiriyoruz. Dünyanın en büyük köprülerini yapıyoruz. Bunlar bizim için sorun değil" dedi. Elvan, Gazipaşa ilçesine havalimanı kazandırdıklarını hatırlattı.

YIL İÇİNDE TÜNELLER HİZMETE AÇILACAK

Anamur-Gazipaşa yolunda 4 tünel çalışmasının olduğunu ve bu yıl içinde tünelleri hizmete açacaklarını belirten Elvan, yat limanı inşaatının da hızlanacağını, balıkçı barınağı için de çalışmaların başladığını kaydetti.

KONUT İHTİYACI OLANLARA DA MÜJDE VERİLDİ

Elvan, toplu konut ihtiyacı olanları 250 lira taksitle ev sahibi yapacaklarını sözlerine ekledi. Elvan beraberindekilerle daha sonra Muzkent, Zeytinada, Güney, Beyrebucak'ta mahalle toplantılarına katıldı.