BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48
HABER /  GÜNCEL

Löw'den eşcinsel iddialarına şaşırtıcı cevap

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, eşcinsel olduğu şeklindeki iddialara bakın nasıl bir açıklama yaptı

Abone ol

Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, eşcinsel olduğu şeklindeki iddiaları, "İsterseniz karıma sorun" diyerek yalanladı.

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, "Die Welt" gazetesinin internet sayfası olan "welt-online"a açıklamalarda bulundu. Löw, röportajında, eşcinsel olduğu şeklinde iddiaların bulunduğunun belirtilmesi üzerine, "Bunları ben de duydum. Ne diyeyim? Bu da peruk kullandığım iddiası gibi doğru değil. İsterseniz karıma sorun" diye konuştu.

Çıplaklığın mesleğin doğal bir parçası olması durumunda bunun insanları nasıl etkilediği şeklindeki bir soruya karşılık da Löw, takım oyununda bunun zaten düşünülmediğini, çıplaklığa alışıldığını belirterek, "Oyun, turnuva ve antrenmanlardan sonra çıplak duş almak ve soyunma odasında özgürce hareket etmek doğal. Ancak farklı kültürler de var. Türkiye'de herkes şort ya da mayoyla duş alıyor" ifadesini kullandı.

Peruk taşıdığı iddiasını da reddeden Löw, "İsterseniz çekip bir bakın" dedi.

Kadınlardan çok sayıda aşk mektubu alıp almadığının sorulması üzerine de Löw, "Arada bir alıyorum. Çoğunu eşim yakalayıp önceden imha ediyor" diye yanıt verdi.

Babasının 2. Dünya Savaşı sonrasında 20 kişilik bir işletme kurduğunu ve evde çok sıkı kuralların hüküm sürmüş olduğunu anlatan Löw, kendi ayakları üzerinde durmak, işletmecilik eğitimi görmek için 17 yaşında ailesinin yanından ayrıldığını, ancak futbol hastası bir genç olduğu için, parasının büyük kısmını forma ve topa yatırdığını, bunun için de sıkça tasarruf yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Vücut temizliğinin özellikle kendileri için çok önemli olduğunu, duruma ve şartlara göre günde 2 ya da 3 kez duş aldığını belirten Löw, neden Nivea kremi reklamlarına çıkmaya karar verdiği şeklindeki bir soruya karşılık da bu kremle büyüdüğünü, kardeşlerinin ve annesinin de sıkça bu kremi kullanmış olduğunu bildirdi.

Löw, dengeli bir yaşam tarzı olmasına rağmen, pasta, çikolata, dondurma ve her türlü tatlıyı sevdiği için zaman zaman sağlıklı olmayan şeyler de yediğini kaydetti.