BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,22
HABER /  GÜNCEL

Livepool taraftarı sokağa döküldü

Liverpool 130 milyon TL karşılığında İspanyol golcüsü Fernando Torres'i Chelsea'ye verdi.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, İspanyol santrforu Fernando Torres için Chelsea’nin yaptığı teklifi kabul ettiğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan duyuruda Torres’e Chelsea’den gelen talebin olumlu karşılandığı ifade edildi. Bir süreden beri takımdan ayrılmak istediği söylenen Torres için Liverpool’un 58 milyon Euro (Yaklaşık 130 milyon TL) bonservis bedeli alacağı kaydedildi.

2007 yılında 20 milyon sterlin karşılığında Liverpool’a transfer olan Torres, üç buçuk sezonluk Merseyside serüveni boyunca çıktığı 142 maçta 81 gol atmayı başarmıştı.

Forması yakıldı

İspanyol oyuncu rekor bonservis ücretiyle tüm zamanların en pahalı altıncı futbolcusu oldu. Torres rekor kırarken, Liverpool taraftarlarının da tepkisini çekti. Torres’in Chelsea’ye satıldığını öğrenen İngiliz taraftarlar sokak ortasında bu futbolcunun formasını yakarak tepki gösterdi. Bu arada hafta sonunda Liverpool ile karşılacak olan Chelsea’nin, yeni trasferi Torres’e de eski takımına karşı forma giydireceği kaydedildi.