BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  SPOR

Lincoln penaltı kaçırdı

Galatasaray, Lincoln'ü görücüye çıkarttığı maçta İstanbulspor'a takıldı!

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, yıldız transferi Lincoln'ün ilk kez forma giydiği özel karşılaşmada İstanbulspor engeline takıldı.

 Maç 0-0 beraberlikle bitti... 

Maçın 41. dakikasında Lincoln'ün şutunda Salim topa elle müdahale edince hakem penaltıya hükmetti. Lincoln'ün kullandığı penaltı atışında top direkten döndü.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan ve sarı-kırmızılı ekibin yeni kadrosuyla taraftarlarının önüne çıktığı ilk karşılaşmaya, sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İETT'nin Mecidiyeköy ve Yenibosna'dan düzenlediği otobüs seferleriyle ulaşım sağladığı maçın biletleri 10, 15 ve 20 YTL'den satılırken, yeni sezon için kombine kart alanların ücretsiz stada alındığı mücadeleyi, yaklaşık 20 bin taraftar izledi.

"OPTİK BAŞKAN UNUTULMADI"
Galatasaraylı taraftarlar geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden Beşiktaş tribün liderlerinden Optik başkan lakaplı Mehmet Işıklar için "Acınız acımızdır, başınız sağolsun" yazılı pankart açtı.
Bu arada, maç öncesi sahaya çıkan futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunarak tezahüratlar yapan taraftarlar, ''Kardeş kardeşi cezada bile yalnız bırakmaz'' pankartı açtılar.

LINCOLN İLK MAÇINA ÇIKTI
Galatasaray'ın FC Schalke 04 takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldız Lincoln, sarı-kırmızılı takımla ilk maçına çıktı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, hafif sakatlığı olması ve henüz tam olarak hazır olmaması nedeniyle İsviçre ve Almanya'daki hiçbir hazırlık karşılaşmasında forma vermediği Lincoln, İstanbulspor karşısında Galatasaray formasıyla siftahını yaptı.

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray taraftarlarının en fazla ilgi gösterdiği isim olarak dikkati çekti. Kuzey tribünde taraftarların ''oley'' çektirdiği Brezilyalı oyuncu için güney tribündeki taraftarlar bir süre, ''Ayhan Lincoln'ü buraya getir'' tezahüratı yaptılar ve bu iki futbolcu birlikte taraftarları selamladı.

YENİ TRANSFERLER VİTRİNDE
İstanbulspor karşısında teknik direktör Feldkamp, ağırlıklı olarak yeni transferlerden oluşan bir kadro sahaya sürdü.
Kalede Orkun'a görev veren Alman teknik adam, savunmada Barış, Song, Servet, Volkan, orta alanda Linderoth, Lincoln, Ayhan, Arda, forvette ise Özgürcan ile Serkan'a ilk 11'de görev verdi.
Feldkamp karşılaşmada; Fırat, Tomas, Emre, Bouzid, Hasan, Okan ve Anıl'ı ise yedek olarak soyundu.