BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45
HABER /  SPOR

Lincoln Aslana bela oldu

Galatasaray yine puan kaybetti.. Buna bir de Lincoln krizi eklendi. Bazı taraftarlar da Brezilyalıyı alkışladı.

Abone ol

Hamburg deplasmanında oyundan alınmasıyla 'küskün yıldız' haline gelen Lincoln, Eskişehir maçında da dizindeki sakatlığı bahane ederek oynamadı..

Ancak Bülent Korkmaz'ın Lincoln için 'ciddi sakatlığı yok' açıklaması skandalı ortaya çıkardı.

G.Saray'da Lincoln polemiği Eskişehir karşısında da sürdü. İlk Hamburg maçında oyundan alınmasına sinirlenen ve teknik direktör Bülent Korkmaz'a küfür ettiği ileri sürülen Lincoln, Trabzon maçında yedek soyunmuştu. 1 maçlık 'makasın' ardından Brezilyalı, ikinci Hamburg maçında yine 11'de forma giydi. Ve yine Korkmaz onu ikinci yarıda oyundan aldı.

Lincoln, o maçta oyundan çıkarken yedek kulübesine gitmemiş, direk soyunma odasının yolunu tutmuştu. Ardından 'Galatasaray benim için bitmiştir' açıklamasını yapan yıldız futbolcu, Eskişehir karşısında yine yedek soyundu. Brezilyalı, maçta görev almak istemediği gibi, yine sakatlığını bahane gösterdi ve takımla birlikte ısınmaya çıkmadı.

'DOKTORLAR CİDDİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ'
Bülent Korkmaz maç sonrası Cassio Lincoln ile ilgili sorulara şu sözlerle yanıt verdi: "Lincoln maç öncesi benim ilk 11'imde vardı. Ancak kendisi gelip sakat olduğunu ve oynamayacağını söyledi. Doktorlarımıza danıştık. Kendisinin sakatlığının çok ciddi olmadığını söylediler. Ancak futbolcu sakatlığını daha iyi bilir. Kendisi yine de forma giymek istemedi."

KALE ARKASINDA BİR GRUP LİNCOLN'Ü DESTEKLEDİ

Eskişehirspor yenilgisi ile sabrı iyice taşan Galatasaraylı taraftarlar, maçtan sonra Arda ve Emre Aşık'a destek oldular. Arda tribünlerin sevgisine şortundaki armayı öperek yanıt verdi. Bu arada kale arkasındaki bir grup taraftarın Lincoln'e destek vermesi de dikkat çekti..